Åben Træning 10-tursklippekort

Alder:
Alle aldre
Pris:
450,00 DKK
Beskrivelse

Køb af et 10-turs-klippekort til LGs Åben Træning i Gymnastikcenteret i Kildeskovshallen, Gentofte.

OBS: Ved købet af klippekortet giver du samtidig samtykke og godkender den obligatoriske ansvarserklæring.

 

Denne tilmelding/dette køb skal ske i DELTAGERENS NAVN og er enten

  1. Forældre/værges samtykke til at den tilmeldte under 18 år må deltage i Åben Træning ud fra nedenstående kriterier (hvis deltager er under 18 år).
  2. Eller deltagerens eget samtykke til at deltage i Åben Træning ud fra nedenstående kriterier (hvis deltager er 18 år+).

Brug af klippekort: Til første træning efter køb af klippekortet skal du medbringe kvitteringen til hallen, hvor du her får den ombyttet til et fysisk klippekort. Klippekortet skal medbringes hver gang du ønsker at deltage i Åben Træning. Fundne klippekort bedes indleveres til en LG træner. MISTEDE KLIPPEKORT: Har du mistet dit klippekort så skriv til info@lg-gymnastik.dk.

 

ANSVARSERKLÆRING

Kriterier:

  • Deltagerens ophold og aktive deltagelse i LG Åben Træning´s aktiviteter er på eget ansvar. Dette gælder alle områder i centeret, herunder og ikke begrænset til trampoliner, airtracks, parkourbaner, hæve/sænke- og pomfritgrave, udspringsaktiviteter m.m.
  • Deltageren overholder alle LG´s regler samt trænernes anvisninger og instruktioner.
  • Forældre/værge godkender at LG, herunder ansatte, ikke kan stilles til ansvar for deltagerens handlinger, og påtager sig det fulde ansvar for eventuelle skader forvoldt af deltageren på personer og/eller materialer.
  • Forælder/værge godkender, at LG ikke kan stilles til ansvar for eventuelle personskader, materielle skader, tyveri og lignende.
  • Forælder/værge erklærer, at deltager aldrig er under indflydelse af alkohol, euforiserende stoffer eller lignende. Såfremt LG´s personale vurderer at dette alligevel kan være tilfældet, kan deltageren nægtes adgang til hallen uden refusion af betaling.
  • Ved overtrædelse af LG´s regler og henvisninger, har personalet ret til at bortvise deltageren uden refusion af betaling.
  • Ved upassende, truende eller uforsvarlig opførsel, har personalet ret til at bortvise deltageren uden refusion af betaling.
  • Værge/forælder erklærer, at deltager ikke lider af sygdomme, lidelser og lignende, der kan svække sikkerheden for han/hende selv eller andre gæster til Åben Træning.

Fremvis kvitteringen, og så får du udleveret et Åben Træningskort, som du skal vise fremover ved indgangen.

Pris: 450,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld