LG Junior: Opvisninger mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Junior-holdenes kommende opvisninger mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.
Det forventes, at man som Junior-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


LG GymnastikJuleland

Traditionen tro afholdes LGs GymnastikJueland, hvor dagen først byder på workshops for foreningens mindre børn og unge og deres familier. Dagen starter ud med workshops for LGs yngste børn og unge. Herefter står den på opvisning, hvor Rep- og Junior-holdene får mulighed for at vise, hvor langt de er nået med sæsonens opvisning.

Planen for dagen:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

Akro & Spring Junior:

Modern-Rytme & Street Junior:

 

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum & forplejning:

Mere info følger.


LGs forårsopvisninger

Junior-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 19.-23. april 2023. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside her: info kommer


Sej, sund & Sikker Familiefestival (tilvalg for holdene)

Siden 2011 har Kulturafdelingen i Gentofte Kommune i samarbejde med Børneulykkesfonden, arbejdet på at opbygge og videreudvikle en familiefestival der kan være med til at give familier, børn og unge smag for et sundt liv. LG har tidligere deltaget i festivallen, og det er altid en rigtig sjov og hyggelig dag for hele familien.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

Der er et lille omklædningsrum/område ved siden af scenen, men kom så vidt muligt omklædte og lad ikke værdigenstande ligge.

Det er gratis at deltage, så tag endelig familie og venner med til en super hyggelig dag.

Husk solcreme!

Det er muligt at købe frokost i parken.

Bliver vejret godt, forventer vi på en god dag et besøgstal på 5.000 mennesker fordelt over kl. 11-15.


LG GymnastikSommerland (tilvalg for holdene)

For andet år i træk afholdes LGs GymnastikSommerland. Her har Junior-holdene mulighed for at give sæsonens sidste opvisning for et dejligt publikum.

Planen for dagen:


 

DGI Sommerstævne

DGI Sommerstævne er for alle gymnastikhold, der kunne tænke sig at afprøve deres opvisning udendørs. Det er en sjov dag med god gymnastik og dansk sommer. I år deltager Akro Junior sammen med nogle af LGs Rep og After Rep hold i stævnet.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

Mere info følger.