LG JUNIOR: OPVISNINGER MM.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Junior-holdenes kommende opvisninger mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.
Det forventes, at man som Junior-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


LG GymnastikJuleland

Traditionen tro afholdes LGs GymnastikJueland, hvor dagen først byder på workshops for foreningens mindre børn og unge og deres familier. Dagen starter ud med workshops for LGs yngste børn og unge. Herefter står den på opvisning, hvor Rep- og Junior-holdene får mulighed for at vise, hvor langt de er nået med sæsonens opvisning.

Planen for dagen:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

 

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum & forplejning:

Forældre og søskende kan købe billetter i indgangen, hvor man kan betale med MobilePay eller kontanter. Der kan kun betales kontant eller med mobilepay.

  1. Voksne (fra 13 år):
  2. Børn fra 4-12 år:
  3. Børn under 4 år:

Sorø Opvisningsdage

Det vi ved indtil nu er:

 

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum & forplejning:

Mere info følger.


LGs forårsopvisninger

Junior-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 8.-14. april 2024. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside: info kommer


DGI Sommerstævne (tilvalg for holdene)

DGI Sommerstævne er for alle gymnastikhold, der kunne tænke sig at afprøve deres opvisning udendørs. Det er en sjov dag med god gymnastik og dansk sommer.

Det vi ved indtil nu er:

 

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:


Sej, sund & Sikker Familiefestival (tilvalg for holdene)

Siden 2011 har Kulturafdelingen i Gentofte Kommune i samarbejde med Børneulykkesfonden, arbejdet på at opbygge og videreudvikle en familiefestival der kan være med til at give familier, børn og unge smag for et sundt liv. LG har tidligere deltaget i festivallen, og det er altid en rigtig sjov og hyggelig dag for hele familien.

 

Info om omklædning, forplejning og tilskuere: