ÅBEN TRÆNING OG ÅBEN LEGESTUE

Kom til Åben Træning eller Åben Legestue

 

 


Hvad er Åben Træning?

Åben Træning er et tilbud for alle der har lyst til at træne frit og udfolde sig gymnastisk sammen med deres venner og familie i super fede og moderne gymnastikfaciliteter. Læs mere i vores Facebookgruppe "LG gymnastik Åben Træning".

Trænerne vil være til rådighed med modtagning i begrænset omfang, da de står for sikkerheden i hele hallen. Bemærk, at ved aktivitet i hallen gælder nedenstående reglement - herunder bl.a. regler om antal gymnaster på trampoliner, dobbelt-kørekort mv. 

Ledsager påkrævet: Børn under 8 år skal ledsages af en voksen i hallen under hele træningen. 

Begrænsning: Der må max være 60 gymnaster i Hal 2 ad gangen, så derfor forbeholder vi os retten til at afvise folk, hvis hallen er fyldt op. Deltagelse sker således efter først-til-mølle. Som udgangspunkt skal forældre ikke være med inde i hallen, medmindre de er ledsagere til et barn under 8 år. Dette skyldes at vi gerne vil prioritere så mange af de 60 pladser som muligt til børnene.

Deltagelse: For at deltage i Åben Træning skal du give samtykke til et reglement, læs mere herunder.

 

Hvad er Åben Legestue?

Åben Legestue 1-6 år er for dig som gerne vil tilbringe en sjov og hyggelig stund sammen med dit barn, med gode træningsfaciliteter til rådighed i trygge rammer.

Konceptet minder om Åben Træning, men er for de yngre børn.

Ledsager påkrævet: Børn skal altid ledsages af en voksen.

Begrænsning: Der må max være 30 gymnaster i Gymnastiksalen ad gangen, så derfor forbeholder vi os retten til at afvise folk, hvis hallen er fyldt op. Deltagelse sker således efter først-til-mølle.

Deltagelse: Du skal ikke give samtykke på forhånd for at kunne deltage.
 

 

Samtykke & ansvarserklæring - MEDLEMMER

For at deltage i Åben Træning skal man give samtykke til det reglement og ansvar, der ligger ift. ophold i hallen. For deltagere under 18 år er det forælder/værge, der skal give samtykke. Kvittering for samtykke medbringes til første træning, hvorefter deltageren modtager et adgangskort, der herefter skal vises for at kunne være aktiv i hallen.

 

Samtykke & ansvarserklæring - IKKE-MEDLEMMER

For at deltage i Åben Træning skal man give samtykke til det reglement og ansvar, der ligger ift. ophold i hallen. For deltagere under 18 år er det forælder/værge, der skal give samtykke. Kvittering for samtykke medbringes til første træning, hvorefter deltageren modtager et adgangskort, der herefter skal vises for at kunne være aktiv i hallen.

BEMÆRK: Ønsker du at købe et 10-turs-klippekort kan du gøre det længere nede på siden og samtidig give dit samtykke til reglementet - uden at skulle gøre det ad to omgange.

 

 

Træningstider 2023-2024

ÅBEN TRÆNING TIDSPUNKT ALDERSGRUPPE LOKALE
FREDAGE Kl. 20:00-21:45 12 år+ Hal 2, Kildeskovshallen
LØRDAGE Kl. 16:15-18:00 12 år+ (ulige uger) // 6-12 år* (lige uger) Hal 2, Kildeskovshallen
SØNDAGE Kl. 15:45-17:45 6-12 år (ulige uger) // 12 år+* (lige uger) Hal 2, Kildeskovshallen
ÅBEN LEGESTUE      
SØNDAGE (Én søndag i hver måned) Mere info kommer 1-6 år (med voksen) Gymnastiksalen, Kildeskovshallen

* Aldersgruppen skifter hver uge. Er man under 6 år eller over 12 år er man også velkommen, dog er hallens aktiviteter målrettet aldersgruppen for pågældende uge. Følg med i Facebook-gruppen HER.

 

Aflysninger

Der kan forekomme aflysninger pga. interne og eksterne arrangementer.
Følg med i Facebookgruppen HER, hvor vi løbende kommer med opdateringer og invitationer til særlige events.

 

Lukkedage

Der er ikke Åben Træning eller Åben Legestue hverken i skolernes ferier (efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien og sommerferien) eller på helligdage.

 

Priser

ÅBEN TRÆNING PRIS PR. PERSON PRIS PR: LEDSAGER*
MEDLEMMER, alm. adgang Gratis Gratis
IKKE MEDLEMMER, alm. adgang  50 kr. 20 kr. pr. gang
IKKE MEDLEMMER, 10-turs klippekort**  450 kr. 20 kr. pr. gang
ÅBEN LEGESTUE    
MEDLEMMER, alm. adgang Gratis Gratis
IKKE MEDLEMMER, alm. adgang 25 kr. Gratis

*Åben Træning: Det er påkrævet, at børn under 8 år har en ledsager med.
Åben Legestue: Det er påkrævet, at alle børn har en ledsager med.

** Køb klippekortet HER. Kvitteringen skal medbringes til den første træning og vil derefter blive ombyttet til et fysisk klippekort.

 

Betaling

Betaling sker udelukkende via MobilePay: 88394
Du bedes angive "Åben Træning" i kommentarfeltet.

Du kan betale enten når du møder op til Åben Træning, eller du kan medbringe en kvittering for en overførsel, der er foretaget tidligere på dagen.

BEMÆRK

 

Reglement i Springcenteret (Hal 2 - Åben Træning)

OPHOLDSREGLER

SIKKERHEDSREGLER

* Dobbelt-kørekort kan opnås ved først at mestre strakt halvanden skrue og derefter at kunne udføre kontrollerede dobbeltroterende spring, der godkendes af din LG Træner.
** Trippel-kørekort kan opnås ved først at mestre dobbeltsalto med halvanden skrue og derefter at kunne udføre kontrollerede trippel roterende spring, der godkendes af din LG Træner.