LG Mini: opvisninger mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Mini-holdenes kommende opvisninger, ture mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Det forventes, at man som Mini-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


DGI Forårsopvisning
Alle Mini-hold skal deltage i DGI Forårsopvisning, der er et gymnastikstævne arrangeret af DGI for Børnehold, der træner i DGI Storkøbenhavn. Det plejer at være en sjov dag, hvor alle forældre og venner har mulighed for at komme med som publikum. Publikumsbilletterne købes på dagen direkte hos DGI i hallen.
Gymnaster og forældre kan med fordel hente den app, der hedder ”DGI Gymnastik”, her lægges al info omkring DGI opvisningerne op.
Det vi ved indtil nu er:

Som gymnast skal du på dagen:LGs forårsopvisninger

Mini-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 19.-23. april 2023. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside her: info kommer

 


Sej, sund & Sikker Familiefestival (tilvalg for holdene)

Siden 2011 har Kulturafdelingen i Gentofte Kommune i samarbejde med Børneulykkesfonden, arbejdet på at opbygge og videreudvikle en familiefestival der kan være med til at give familier, børn og unge smag for et sundt liv. LG har tidligere deltaget i festivallen, og det er altid en rigtig sjov og hyggelig dag for hele familien.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

Der er et lille omklædningsrum/område ved siden af scenen, men kom så vidt muligt omklædte og lad ikke værdigenstande ligge.

Det er gratis at deltage, så tag endelig familie og venner med til en super hyggelig dag.

Husk solcreme!

Det er muligt at købe frokost i parken.

Bliver vejret godt, forventer vi på en god dag et besøgstal på 5.000 mennesker fordelt over kl. 11-15.