LG MINI: OPVISNINGER MM.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Mini-holdenes kommende opvisninger, ture mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Det forventes, at man som Mini-gymnast deltager i alle de planlagte opvisninger. Derudover er der mulighed for, at de hold der ønsker det, kan deltage i nogle ekstra opvisninger. Det aftales internt på det enkelte hold. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i en opvisning, skal dette meddeles til Cheftræneren i god tid.

Sideoversigt:


LG GymnastikJuleland

Traditionen tro afholdes LGs GymnastikJueland, hvor dagen først byder på workshops for foreningens mindre børn og unge og deres familier. Dagen starter ud med workshops for LGs yngste børn og unge. Herefter står den på opvisning, hvor Rep- og Junior-holdene samt Street og Modern-Rytme Mini får mulighed for at vise, hvor langt de er nået med sæsonens opvisning.

Planen for dagen:

 


DGI Forårsopvisning
Alle Mini-hold skal deltage i DGI Forårsopvisning, der er et gymnastikstævne arrangeret af DGI for Børnehold, der træner i DGI Storkøbenhavn. Det plejer at være en sjov dag, hvor alle forældre og venner har mulighed for at komme med som publikum. Publikumsbilletterne købes på dagen direkte hos DGI i hallen.
Gymnaster og forældre kan med fordel hente den app, der hedder ”DGI Gymnastik”, her lægges al info omkring DGI opvisningerne op.
Det vi ved indtil nu er:

Som gymnast skal du på dagen:LGs forårsopvisninger

Mini-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 8.-14. april 2024. 

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside: info kommer

 


Sej, sund & Sikker Familiefestival (tilvalg for holdene)

Siden 2011 har Kulturafdelingen i Gentofte Kommune i samarbejde med Børneulykkesfonden, arbejdet på at opbygge og videreudvikle en familiefestival der kan være med til at give familier, børn og unge smag for et sundt liv. LG har tidligere deltaget i festivallen, og det er altid en rigtig sjov og hyggelig dag for hele familien.

 

Info om omklædning, forplejning og tilskuere: