GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep- og After Rep-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede hold. Holdene laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. Lyngby og Gentofte Gymnastiks Talenthold er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end repræsentationsholdet. Retræteholdet AllStars er for tidligere Aspiranter og Rep'ere samt for LG-trænere. Holdet deltager ligeledes i stævner, omend i mindre grad end Rep-holdene. 
 

FORÅRSHOLD SÆSON 2020

Nedenstående hold er udtagede hold. Du kan således ikke tilmelde dig, medmindre du er udtaget til et GymStarshold i sæson '19-'20. Såfremt du gerne vil søge om plads kan du skrive til info@lg-gymnastik.dk.

Tilmelding til forårssæsonen åbner for aspirant og rep fredag d. 15/5 kl. 12.00. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. Hvis der er flere ledige pladser, åbnes der op for tilmelding for talenter tirsdag d. 19/5 kl. 12.00.


Læs om GymStars, udviklingen i niveauerne samt stilarterne på GymStars' forside HER.

 

Sundhedsstyrelsens anbefalinger (15.0 Kb)
Sundhedsstyrelsens fem generelle råd (0.5 Mb)
 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk