GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini Rep, Junior Rep, Rep og After Rep. Mini Rep er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior Rep på et tidspunkt. De udtagede Junior Rep'er aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

HOVEDSÆSON 20-21

Holdene er udtagede hold. Du kan således ikke tilmelde dig, medmindre du er udtaget til et GymStarshold i sæson '20-'21. Såfremt du gerne vil søge om plads kan du læse mere under AUDITION TIL GYMSTARS.

 
*Nye betegnelser
Mini Rep: Tidligere Talent
Junior Rep: Tidligere Aspirant


FORÅRSHOLD SÆSON 2021Læs om GymStars, udviklingen i niveauerne samt stilarterne på GymStars' forside HER.

 

Kontingent

Prisen for at gå en sæson i LG varierer fra hold til hold afhængig af antal træningsgange og varighed, antal hold og typen af hold. Du kan se prisen under det enkelte hold oven for.

Bemærk, at det er muligt at søge friplads til foreningens hold. Klik HER og læs mere.

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk