TILMELDING

Vær opmærksom på at tilmelding ikke virker i udlandet

TILMELDING

Vær opmærksom på, at tilmelding ikke fungerer i udlandet

Du tilmelder dig foreningen ved at tilmelde dig et hold. Holdene fremgår af menuen neden for, der vil dirigere dig over på en side med oversigt over hold. Om man er et helt nyt medlem eller en genganger hos Lyngby og Gentofte Gymnastik, er der en masse gode informationer at have styr på inden man tilmelder sig. Herunder kan du læse alt, hvad du behøver at vide, inden du tilmelder dig et LG hold. 

Du tilmelder dig foreningen ved at tilmelde dig et hold. Holdene fremgår af menuen for neden, hvor man kan vælge den genre man gerne vil gå til og få mulighed for at tilmelde sig holdene inden for den genre hvis man klikker på den. Selvom man er et helt nyt medlem eller en genganger hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er der en masse gode informationer at have styr på inden man tilmelder sig. Forneden kan du læse alt hvad du behøver at vide inden du tilmelder dig et af vores fede hold. 

Akrobatik
DANS
FAMILIEGYMNASTIK
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
GYMNASTIKCENTER
Udtagede Hold
TRÆNEREVIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar ang. hold og tilmelding HER


 

HANDELSBETINGELSER

Vi vil hos Lyngby og Gentofte Gymnastik anbefale at du læser vores handelsbetingelser HER, inden du tilmelder dig.
 


 

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi vil hos Lyngby og Gentofte Gymnastik anbefale at du læser vores Privatlivspolitik HER, inden du tilmelder dig. 
 PRØVETIMER

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik får vi ofte efterspurgt prøvetimer. Vi er glade og taknemmelige over den store interesse for vores forening. Desværre kan vi ikke lade gymnaster deltage, som ikke er tilmeldt holdet, da der på mange af vores hold er op til 30 elever, plus ventelister, og vores hold er derfor presset til det yderste. For at vores trænere har overblik over gymnasterne og kan give den optimale undervisning til dem, som betaler for holdet, vælger vi derfor ikke at tilbyde prøvetimer. 

Hvis man ønsker at se om et bestemt hold er det rigtige, tilmelder man sig blot via hjemmesiden. I hovedsæsonen har man en "prøveperiode" på 3 træninger. Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 træningsuger kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. Man kan læse nærmere om dette i vores handelsbetingelser. 

Vores trænere har den fulde ret til at afvise børn og voksne som ønsker prøvetræninger. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde udenfor lokalet indtil undervisningen er færdig. 
 ÅRETS OPBYGNING

I Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august- april) og en Forårssæson (april/maj-juni). 

Når tilmelding åbner, har nuværende medlemmer en uge til at tilmelde sig, så de får muligheden for at fortsætte på deres hold. Derefter åbner vi op for nye medlemmer, der kan tilmelde sig hold eller kan skrive sig på ventelisten til allerede fyldte hold. 

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Sæsonafslutning. Alle disse events betales separat, så man frit kan vælge til og fra - de er dermed ikke en del af holdkontingentet. 
 PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret på Lyngby og Gentofte Gymnastiks mailliste, så kan du tilmelde dig som "Passivt Medlem" HER.
 


 

SØSKENDEPROFIL

Søskende til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig samtidig som ventelister. Opret en profil til søskende af HER
 FIND DIN TRÆNER

Se alle LGs trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lyngby og Gentofte Gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Se alle undervisningsstederne HER.
Du tilmelder dig foreningen ved at tilmelde dig et hold. Holdene fremgår af menuen oppe til højre, der vil dirigere dig over på en side med oversigt over holdtyper og mulighed for at tilmelde sig.
Hvis du er i tvivl om hvilket hold du vil tilmelde dig, så anbefaler vi at du skimmer alle holdene igennem for at få en idé om, hvad vi har at tilbyde. Du er også altid velkomme til at skrive til os og høre nærmere info@lg-gymnastik.dk. 
 
På alle hold siderne vil noget af det første du ser være en lang liste over de hold som tilbydes i den katagori. Du kan enten vælge at læse mere om det indivduelle hold eller tilmelde dit barn til det. Så snart kontigentet er betalt vil du modtage en kvittering på tilmeldelsen og så er der jo kun at sige velkommen til Lyngby og Gentofte Gymnastik!
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk