TILMELDING

Vær opmærksom på at tilmelding ikke virker i udlandet

TILMELDING TIL FORÅRSSÆSONEN

Vær opmærksom på, at tilmelding ikke fungerer i udlandet
BEMÆRK: Vi refunderer det fulde kontingentet for forårssæsonen, hvis vi aflyser inden den går i gang. Husk også at du kan afmelde dig frem til en uge før, forårssæsonen går i gang jf. handelsbetingelserne. Vi holder løbende alle vores medlemmer opdaterede om vores tiltag i forbindelse med regeringens anbefalinger vedrørende coronavirus. Dette er også en ny og ukendt situation for os, som vi skal undersøge, hvordan vi skal håndtere bedst. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Du bliver medlem af foreningen ved at tilmelde dig et af vores mange sjove hold. Vi har otte forskellige stilarter, som du kan se nærmere på i menuen nedenfor. Herfra vil du blive dirigeret over på en side med oversigt over de hold, vi tilbyder, inden for den pågældende stilart. 
Om man er et helt nyt eller eksisterende medlem i Lyngby og Gentofte Gymnastik, er der en masse gode informationer at have styr på inden man tilmelder sig. Herunder kan du læse alt hvad du behøver at vide, inden tilmelding.


Akrobatik
DANS
FAMILIEGYMNASTIK
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
Gymstars (Øvet hold)

TRÆNEREVIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar ang. hold og tilmelding HER
 


 

HANDELSBETINGELSER

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser igennem inden tilmelding. Find dem HER.
 


 

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi anbefaler at du læser vores Privatlivspolitik igennem inden tilmelding. Find den HER.
 PRØVETIMER

Vi kan desværre tilbyde prøvetimer, da mange af vores hold hurtigt bliver fyldt og der derfor også står medlemmer på ventelister. Derudover er det vigtigt at trænerne har overblik over tilmeldte gymnaster og samtidig kan vi garantere en plads på et hold hvis man på forhånd er tilmeldt.

MULIGHED FOR FRAMELDING
I hovedsæsonen (august-april) har man en "prøveperiode" på 3 træningsgange (de første tre gange efter tilmelding). Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 træningsgange kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på kr. 100,-. Læs evt. mere om dette i handelsbetingelserne

Bemærk at vores trænere har ret til at afvise børn og voksne som dukker op på hold og ønsker prøvetræning. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde udenfor lokalet indtil undervisningen er færdig. 
 ÅRETS OPBYGNING

I Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august- april) og en Forårssæson (april/maj-juni). 

Når tilmeldingen åbner, har nuværende medlemmer en uge til at tilmelde sig så de får muligheden for at fortsætte i foreningen (bemærk at tilmelding altid er efter først til mølle princippet, og at man derfor ikke kan garanteres plads selvom man er eksisterende medlem). Ugen efter åbnes op for tilmelding af nye medlemmer.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Sæsonafslutning. Deltagelse i disse events er ikke en del af holdkontingentet og betaling hertil foregår derfor separat. 
 PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som "Passivt Medlem" HER.
 


 

SØSKENDEPROFIL

Søskende (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig samtidig som ventelister. Opret en profil til søskende af HER
 FIND DIN TRÆNER

Se alle LGs trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lyngby og Gentofte Gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Se alle undervisningsstederne HER.
Du tilmelder dig foreningen ved at tilmelde dig et hold. Holdene fremgår af menuen oppe til højre, der vil dirigere dig over på en side med oversigt over holdtyper og mulighed for at tilmelde sig.
Hvis du er i tvivl om hvilket hold du vil tilmelde dig, så anbefaler vi at du skimmer alle holdene igennem for at få en idé om, hvad vi har at tilbyde. Du er også altid velkomme til at skrive til os og høre nærmere info@lg-gymnastik.dk. 
 
På alle hold siderne vil noget af det første du ser være en lang liste over de hold som tilbydes i den katagori. Du kan enten vælge at læse mere om det indivduelle hold eller tilmelde dit barn til det. Så snart kontigentet er betalt vil du modtage en kvittering på tilmeldelsen og så er der jo kun at sige velkommen til Lyngby og Gentofte Gymnastik!
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk