SPRINGGYMNASTIK

SPRINGGYMNASTIK

Til SpringGymnastik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik udfordres du på bl.a. airtrack og minitrampolin. Der bliver både bygget kæmpe redskabsbaner og arbejdet med grundlæggende motoriske færdigheder som forlæns og baglæns kolbøtter, hoved- og håndstand og kropsspænding. Du kan blive udfordret på vejrmøller, araber-, hoved- og kraftspring, samt salto og flikflak alt efter niveau og alder. Derudover træner vi også afsæt og styrke så du kan få rigtig god højde og flot teknik på dine mere avancerede spring. Du kan gå til Springgymnastik i LG fra du er 2 år. Læs mere om Springgymnastik i Gentofte, Lyngby, Sorgenfri og Virum HER.
 

Program for forårssæson 2020


Bemærk, at der stadig kan forekomme ændringer i programmet.
 
Tilmelding til forårssæsonen åbner for nuværende medlemmer den 11. marts mellem kl. 12 og 13 - se det specifikke tidspunkt for hvert hold ved at klikke på infoknappen. Medlemmer der står på venteliste til et hold i hovedsæson 19/20 kan tilmelde sig 17. marts, og nye medlemmer kan tilmelde sig den 19. marts.

INFORMATION

Springgymnastik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik
 

SpringGymnastik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig, der er fuld af energi og vild med at hoppe, løbe, styrketræne og ’springe’ ud i nye udfordringer. Airtrack og minitrampolin er udgangspunkt for udfordrende redskabsbaner, hvor der arbejdes med grundlæggende motoriske færdigheder som forlæns og baglæns kolbøtter, hoved- og håndstand og kropsspænding. Du bliver trænet i vejrmøller, araber-, hoved- og kraftspring, samt salto og flikflak alt efter niveau og alder.
Derudover arbejder vi også med afsæt og styrke så du kan få rigtig god højde og flot teknik på dine mere avancerede spring.
I Kildeskovshallen har Lyngby og Gentofte Gymnastik fået et helt nyt springcenter med en masse fede faciliteter - bl.a. springgrave og nedsænkede stortrampoliner, der bliver brugt til at udfordre dig i undervisningen. 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk