SPRINGCENTER & ÅBEN TRÆNING

BEMÆRK: Der er ikke mere Åben Træning i denne sæson - vi glæder os meget til at se jer alle igen efter sommerferien!

Her finder du information om Kildeskovshallens Springcenter i Kildeskovshallen, Hal 2 i Gentofte.   

Covid-19


I år er der Åben Træning 1 gang ugentligt. Grundet Covid-19 kan vi kun have 20 gymnaster i hallen til træningen. Deltagelse sker efter først-til-mølle, og vi kommer til at være strikse med ikke at overskride grænsen for deltagere. Desuden vil der være restriktioner ift. hvilke redskaber der kan bruges - dette vil blive gennemgået på dagen. Dette vil blive opdateret løbende, jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi opfordrer til at deltagerne selv tager håndsprit med. 
 

Træningstider 2020


Der er træning en gang om ugen.
FREDAG: KL. 20.15-21.45*

*Aflysninger: Der kan forekomme aflysninger pga. interne og eksterne arrangementer. Følg derfor med i Facebookgruppen HER, hvor vi løbende kommer med opdateringer og invitationer til særlige events.
 

Hvad er Åben Træning?


I LG Gymnastik er Åben Træning et tilbud til alle*, der har lyst til at komme og udfolde sig gymnastisk sammen med deres venner/familie i super fede og moderne gymnastikfaciliteter. 
 
Til Åben Træning er der to LG trænere til rådighed, der står for det praktiske i form af betalinger, klippekort og information og overholdelse af reglementet i Gymnastikcenteret.

Derudover står trænerne for en fælles opvarmning hver gang, så alle deltagere er varme og klar til at træne og på den måde minimere risikoen for skader. 

Trænerne vil være til rådighed med modtagning i begrænset omfang, da de står for sikkerheden i hele hallen. Men man er velkommen til at komme med forespørgsler ift. modtagning og hvis der er tid, så vil trænerne gerne hjælpe til. Bemærk, at ved aktivitet i hallen gælder ovenstående "reglement" - herunder bl.a. regler om antal gymnaster på trampoliner, dobbelt-kørekort mv. 

Børn under 7 år skal ledsages af en voksen i hallen under hele træningen. 

For at deltage i Åben Træning skal man give samtykke til det reglement og  ansvar, der ligger ift ophold i hallen. For deltagere under 18 år er det forælder/værge, der skal give samtykke. Der gives samtykke ved tilmelding nedenfor. Kvittering for tilmelding medbringes til første træning, hvorefter deltageren modtager i adgangskort, der herefter skal vises for at kunne være aktiv i hallen.

* Der må max være 20 gymnaster i hallen ad gangen, så derfor forbeholder vi os ret til at afvise folk, hvis hallen er fyldt op. Deltagelse sker således efter først-til-mølle. 
 

Samtykke til deltagelse i Åben Træning

Priser


Pris pr. person: 50,-/gang 

Der kan betales med mobilepay til "88394", hvor der skal angives "Åben Træning" i tekstfeltet. Det kan gøres enten når man møder op til Åben Træning eller der kan medbringes en kvittering for en overførsel, der er foretaget tidligere på dagen. Bemærk: Vi tager ikke imod kontanter eller kort.
 

10-turs-klippekort

Pris pr. klippekort: 450,-
Klippekortet kan købes via linket HER. Kvitteringen skal medbringes til den første træning og vil derefter blive ombyttet til et fysisk klippekort.
 

Reglement i Springcenteret


Opholdsregler

 • Udendørssko og sokker er IKKE tilladt i hallen.
 • Ingen mad i hallen
 • Husk altid at rydde op efter dig selv.
 • Det er ikke tilladt at opholde sig på redskaber, i grave eller på madrasserne.
 • Rytmegulvet: INGEN hårde genstande på gulvet, fx bænke
 

Sikkerhedsregler

 • Brug af hallens faciliteter er ikke tilladt uden en forudgående aftale og i selskab med en kvalificeret træner/instruktør/lærer.
 • Spring aldrig alene – man skal være mindst tre personer (1 til at hjælpe den tilskadekomne og 1 til at tilkalde hjælp)
 • Tjek altid om der er fri bane i graven inden et spring
 • Der må kun være én i stortrampolinen ad gangen og der udføres max 3 hop pr. tur.
 • Spring i mini- og dobbelttrampoliner må kun udføres med modtager.
 • Dobbeltsalto må kun udføres med modtager og et "Dobbelt-kørekort"*
 • Trippelsalto må kun udføres med modtager og et "Trippel-kørekort"**
 • Gymnastikcenteret må til Åben Træning kun benyttes med et ”Åben Træning Kort".
 • Ved første overtrædelse får man en advarsel og en streg på hånden. Ved anden overtrædelse får man et kryds på hånden og bliver udvist fra hallen. Penge refunderes ikke.

* Dobbelt-kørekort kan opnås ved først at mestre strakt halvanden skrue og derefter at kunne udføre kontrollerede dobbeltroterende spring, der godkendes af din LG Træner.

** Trippel-kørekort kan opnås ved først at mestre dobbeltsalto med halvanden skrue og derefter at kunne udføre kontrollerede trippel roterende spring, der godkendes af din LG Træner.
Følgende link er til internt brug: INTERN
Jeg er under 18 år
 
Privatlivspolitik
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk