RYTMISK & ROPE SKIPPING

Til Rytmisk & Rope skipping hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er der både muligheder for at træne Rope skipping (sjipning med tricks), eller Rytmisk Gymnastik med redskaber som Vimpel, Tøndbånd og Bold. Du kan læse mere om stilarterne under holdinfo nedenfor eller HER. Til træningen får du styrket din koordination, motorik og rytmik når der øves serier og færdigheder. Derudover træner vi smidighed, styrke og kondi. Du kan træne på hold i Rope skipping og Rytmisk Gymnastik i Gentofte og Virum.

Program for sæson 2020-2021

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.

INFORMATION

RytmiskGymnastik og RopeSkipping hos LG Gymnastik


Ropeskipping er for dig, der elsker høj energi og gerne vil lære seje tricks og serier med sjippetorvet. Træningen foregår i højt tempo og kombineres med styrke- og smidighedsøvelser så du kommer i super form samtidig med din krop styrkes så den kan klare de mange hop. Sjipning, tricks og rytmiske trin sammensættes til glad musik i sjove og fantasifulde koreografier - tilpasset alder og niveau. 

Til Rytmisk med vimpel, tøndebånd og bold er der fokus på æstetik og smukke linjer når vi træner og håndterer klassiske gymnastisk håndredskab. Du udfordres på koordination, motorik og rytmik når der øves serier og færdigheder. Samtidig får du trænet din smidighed, styrke og kondi og øver spring og teknik over gulv. Du kan træne på hold i Rytmisk Gymnastik i Gentofte og Virum.
Hos Lyngby og Gentofte gymnastik har vi et stort trænerteam og hold i seks haller og sale i de to kommuner. Hvis du er i tvivl om, hvor vi befinder os, eller hvem vi er, så læs mere ved at følge de to links nedenfor:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk