RYTMISK & ROPE SKIPPING

Til Rytmisk & Rope skipping hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er der både muligheder for at træne Rope skipping (sjipning med tricks), eller Rytmisk Gymnastik med redskaber som Vimpel, Tøndbånd og Bold. Du kan læse mere om stilarterne under holdinfo nedenfor eller HER. Til træningen får du styrket din koordination, motorik og rytmik når der øves serier og færdigheder. Derudover træner vi smidighed, styrke og kondi. Du kan træne på hold i Rope skipping og Rytmisk Gymnastik i Gentofte og Virum.

Program for sæson 2019-2020


Søndag d. 12. januar lukkes der for tilmelding til de hold der skal til opvisning. Ønsker man at tilmelde sig et hold henviser vi til forårssæsonen (se mere under fanen KALENDER).

INFORMATION

RytmiskGymnastik og RopeSkipping hos LG Gymnastik


Ropeskipping er for dig, der elsker høj energi og gerne vil lære seje tricks og serier med sjippetorvet. Træningen foregår i højt tempo og kombineres med styrke- og smidighedsøvelser så du kommer i super form samtidig med din krop styrkes så den kan klare de mange hop. Sjipning, tricks og rytmiske trin sammensættes til glad musik i sjove og fantasifulde koreografier - tilpasset alder og niveau. 

Til Rytmisk med vimpel, tøndebånd og bold er der fokus på æstetik og smukke linjer når vi træner og håndterer klassiske gymnastisk håndredskab. Du udfordres på koordination, motorik og rytmik når der øves serier og færdigheder. Samtidig får du trænet din smidighed, styrke og kondi og øver spring og teknik over gulv. Du kan træne på hold i Rytmisk Gymnastik i Gentofte og Virum.
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk