NYHEDER

Se de seneste nyheder herunder.
Længere nede på siden kan du finde ældre nyheder.

Forlængelse af sæsonen

 

Vi ved, at de sidste par måneder med online træning har været hårde at komme igennem for mange, selvom vi har gjort hvad vi kunne for at holde humøret højt og tilbyde den bedst mulige træning.

Vi har af økonomiske årsager ikke tidligere haft mulighed for at love en forlængelse af sæsonen, men vi er simpelthen så glade for, at du stadig er med os og bakker op om foreningen, fællesskabet og træningen! Administrationen og bestyrelsen har derfor besluttet, at vi gerne vil sige TUSIND TAK til jer alle sammen og i den forbindelse forlænge nuværende sæson til og med uge 24.
Dermed aflyses også dette års Forårssæson.

Vær opmærksom på, at der i foråret både er helligdage og ændrede lukketider for haller, foruden at vi fortsat venter på svar fra kommuner og specialforbund ift. retningslinjerne ved genåbningsplanen. Du vil altid få besked på mail om din træningsplan, aflysninger, ændringer, mv.
 

Om træningen


Din cheftræner sender en plan for din træning til dig på mail. Du kan altid få svar på spørgsmål om træningen fra din cheftræner.

Træningen vil være enten indendørs, udendørs eller online.

LÆS HER hvordan du sikrer dig en god træning.

Se dokument herunder for at læse mere om online træning.
Guide til onlineundervisning for medlemmer.pdf (37.3 Kb)

 Coronavirus / COVID-19


Hold dig opdateret og læs om, hvad coronavirus / COVID-19 betyder for dig og din træning i LG gymnastik HER.
Corona-vejledning - Hvad skal du gøre? (1.7 Mb)

 LG Shoppen


LG Shoppen er som noget nyt i sæson 2020-2021 blevet online af hensyn til coronavirus / COVID-19. Varerne kan ses og bestilles på LG's Shop på hjemmesiden.

Ordren betales via bankoverførsel eller MobilePay, og ordren kan efterfølgende afhentes i et angivet tidsrum på følgende adresse: Kildeskovshallen, Indgang D, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte.

Læs mere og køb din nye LG Uniform HER.

Følg LG gymnastik


Følg LG gymnastik på de sociale medier. Følg på Facebook og Instagram for at få gode træningstips, se billeder fra opvisninger samt bliv opdateret om nye hold, spændende arrangementer og andre nyheder. Klik ind på YouTube og se videoer fra vores mange opvisninger, stævner og rejser. Og bliv venner med os på Snpachat for at få et indblik i hverdagen i vores skønne forening.


NYHEDSBREV


Tilmeld dig LGs nyhedsbrev nedenfor 
SnapChat

*   Din e-mail:
     Navn:
     Fødselsdato:
 
Email Marketing System fra eMailPlatform.com

Nyhedsarkiv

Her ses hele LG gymnastiks nyhedsarkiv. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk