NYHEDER

Sideoversigt


Digital Forårssæson 2020
Live hjemmeundervisning 
Påskeæg til dig 
Coronavirus - hold dig opdateret 
Følg med på de sociale medier 
Nyhedsbrev 
Nyhedsarkiv 

 
Følg LG Gymnastik på Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat, tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og find nyheder gennem tiden i vores Nyhedsarkiv. Info findes nedenfor.


Digital ForårssæsonFra d. 11. maj starter vi vores digitale forårssæson op, hvor du kan tilmelde dig et digitalt hold, som du følger over fem gange i maj og juni. Tilmeldingen åbner op onsdag d. 6. maj. Læs mere og tilmeld dig HER.

 

LIVE Hjemmetræning


Se gamle livetræninger på vores YouTube-kanal HER.
 

Forklaring på stilarter:

SpringTeknik: Grundtræning, der er med til at fastholde og udvikle dine færdigheder til, når vi er tilbage i hallen. Består af styrke, sving, balance, teknik og smidighed.

Børnegymnastik: En god og sjov blanding af øvelser fra dansegymnastik, springgymnastik, akrobatik og parkour for de mindste med en forælder. 

Rytme: En blanding af rytmisk, modern og akro grundtræning uden håndredskaber. Der laves små rytmesekvenser, styrketræning, smidighed og balancer.

Street Dance: Dans dig glad hjemme i stuen med blandede dansestilarter. Der bliver øvet grundtrin og små dansesekvenser.


Motion: God, basal og lettilgængelig motionstræning bestående af kondi, styrke og udstræk.

Parkour Styrketræning: For alle parkourinteresserede, der ønsker at holde sig i gang/blive klar til, når vi kan komme tilbage til undervisningen i hallerne. Parkour grundtræning med fokus på styrke.
 


Påskeæg til dig


LG holder som sædvanlig påskeferie, og fra og med torsdag den 9. april til og med mandag den 13. april er der derfor ingen hjemmeundervisning.

LG uddeler dog påskeæg til alle medlemmer i form af lidt hjernegymnastik i stedet for. Klik på dokumentet herunder og åbn påskeægget med en masse sjove overraskelser.
LG Påskeæg - hjernegymnastik (6.1 Mb)


Coronavirus - hold dig opdateretLæs mere og hold dig opdateret om, hvad Coronavirus betyder for dig og undervisningen i foreningen herunder.
1. maj: Information om Forårssæson 2020 (0.7 Mb)
Refundering (0.5 Mb)
8. april: Info om videre træning og forårsopvisninger (0.5 Mb)
24. marts: LIVE hjemmeundervisning med LG (0.7 Mb)
18. marts: Aflysning af træning og ændring af forårsopvisninger (0.5 Mb)
12. marts: Forårssæson i LG 2020 (70.8 Kb)
10. marts: Alle LG's hold lukkes 14 dage frem (0.5 Mb)
Følg med på de sociale medier


Følg LG gymnastik på Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat for at få opdateringer på træningstips, nye hold, spændende arrangementer, se videoer og billeder fra opvisninger og meget, meget andet.

Facebook

Følg os HER for at få de seneste nyheder! 

Instagram

Du kan klikke HER for at komme direkte til vores profil med flotte billleder fra træning og opvisninger.

Youtube

Du kan klikke HER og finde alle de videoer vi har filmet fra opvisninger og undervisning.

Snapchat

Følg Lyngby og Gentofte Gymnastik på Snapchat for at få live feed direkte fra vores gymnaster! Der vil blive taget billeder og uploadet videoer som du ikke vil kunne se på de andre medier - så dette er en unik mulighed for at få et tættere indblik i Lyngby og Gentofte Gymnastik's hverdag.

NYHEDSBREV


Tilmeld dig LGs nyhedsbrev nedenfor 
*   Din e-mail:
     Navn:
     Fødselsdato:
 
Email Marketing System fra eMailPlatform.com
NYHEDSARKIV
Her kan se hele Lyngby og Gentofte Gymnastiks nyhedsarkiv. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk