NYHEDER

Sideoversigt


Hovedsæson 2020-2021
Digital Forårssæson 2020
Live hjemmeundervisning 
Påskeæg til dig 
Coronavirus - hold dig opdateret 
Følg med på de sociale medier 
Nyhedsbrev 
Nyhedsarkiv 

 
Følg LG Gymnastik på Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat, tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og find nyheder gennem tiden i vores Nyhedsarkiv. Info findes nedenfor.

Hovedsæson 2020-2021

 

Sæsonprogram for hovedsæson 2020-2021 offentliggøres senest 12. juni. Se hvornår tilmeldingen åbner for dig i kalenderen.

Indholdet af undervisningen vil følge myndighedernes retningslinjer for forsvarlig idrætsudøvelse og vil løbende blive tilpasset herefter. Vær derfor opmærksom på, at undervisningen i særligt de stilarter med hyppig berøring i form af makkerøvelser og modtagning samt stilarter med brug af store og små redskaber (særligt akrobatik, spring og parkour) formentlig vil være anderledes, end vi er vant til, indtil vi igen kan få lov at dyrke gymnastikken, som vi plejer.

 


Coronavirus - hold dig opdateretLæs mere og hold dig opdateret om, hvad Coronavirus betyder for dig og undervisningen i foreningen herunder.


​Sæson 2020-2021

Indholdet af undervisningen vil følge myndighedernes retningslinjer for forsvarlig idrætsudøvelse og vil løbende blive tilpasset herefter. Vær derfor opmærksom på, at undervisningen i særligt de stilarter med hyppig berøring i form af makkerøvelser og modtagning samt stilarter med brug af store og små redskaber (særligt akrobatik, spring og parkour) formentlig vil være anderledes, end vi er vant til, indtil vi igen kan få lov at have kropskontakt.
Følg med på de sociale medier


Følg LG gymnastik på Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat for at få opdateringer på træningstips, nye hold, spændende arrangementer, se videoer og billeder fra opvisninger og meget, meget andet.

Facebook

Følg os HER for at få de seneste nyheder! 

Instagram

Du kan klikke HER for at komme direkte til vores profil med flotte billleder fra træning og opvisninger.

Youtube

Du kan klikke HER og finde alle de videoer vi har filmet fra opvisninger og undervisning.

Snapchat

Følg Lyngby og Gentofte Gymnastik på Snapchat for at få live feed direkte fra vores gymnaster! Der vil blive taget billeder og uploadet videoer som du ikke vil kunne se på de andre medier - så dette er en unik mulighed for at få et tættere indblik i Lyngby og Gentofte Gymnastik's hverdag.

 


NYHEDSBREV


Tilmeld dig LGs nyhedsbrev nedenfor 
*   Din e-mail:
     Navn:
     Fødselsdato:
 
Email Marketing System fra eMailPlatform.com
NYHEDSARKIV
Her kan se hele Lyngby og Gentofte Gymnastiks nyhedsarkiv. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk