NYHEDER

På denne side kan du finde informationer om alle sociale medier hos Lyngby og Gentofte Gymnastik. Hvis du på noget tidspunkt har brug for en genvej, kan du altid klikke på vores ikoner ude til højre på din skærm. De vil tage dig direkte til den side du har brug for - ellers kan du læse mere om dem forneden.
 

FACEBOOK


På Facebook samler vi alt det gode fra Lyngby og Gentofte Gymnastik! Der vil være opdateringer omkring træninger og events, videoer fra opvisninger rundt i hele landet og samtidig er det samlingspunktet for alle billeder vi har i Lyngby og Gentofte Gymnastik. Følg os HER for at få det seneste nye! 
YOUTUBE

På Lyngby og Gentofte Gymnastik's Youtube finder du alle de videoer vi har filmet over de sidste mange år. Dette er det primære sted vi vil uploade alle vores videoer.
Klik på billedet for at komme direkte til Lyngby og Gentofte Gymnastik's Youtube kanal.
 
INSTAGRAM

På Lyngby og Gentofte Gymnastik's Instagram kan du se en flot samling af billeder direkte fra træning, opvisning eller andre events. Du kan klikke HER for at komme direkte til vores profil.
SNAPCHAT

Følg Lyngby og Gentofte Gymnastik på Snapchat for at få live feed direkte fra vores gymnaster! Der vil blive taget billeder og uploadet videoer som du ikke vil kunne se på de andre medier - så dette er en unik mulighed for at få en tættere indblik i Lyngby og Gentofte Gymnastik's hverdag.

Er du ikke så erfaren med Snapchat har vi en introduktions video til dig herunder:

NYHEDSBREV


Tilmeld dig LGs nyhedsbrev nedenfor 
    Navn:
*  Din e-mail:
    Fødselsdato:
    Stilarter:


 
Email Marketing System fra MailPlatform.dk
NYHEDSARKIV
Her kan se hele Lyngby og Gentofte Gymnastiks nyhedsarkiv. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk