GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini, Junior, Rep og After Rep.
Mini er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior på et tidspunkt. De udtagede Juniorer aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

KONKURRENCE - GYMSTARS SOM OPVARMNINGSHOLD FOR VERDENSHOLDET

LG GymStars er lige nu med i den vildeste konkurrence om at få lov til at opvarme for intet mindre end VERDENSHOLDET d. 5. september i Frederiksberghallerne i forbindelse med deres nye show NAMUH!

Det ville være en KÆMPE oplevelse for vores dygtige gymnaster at få lov til dette, og vi håber derfor på at I vil hjælpe med at stemme på dem i konkurrencen, og sikre at det bliver en realitet!
 
STEM PÅ GYMSTARS HER
SpringGymStars og AkroGymStars fra deres tur til Gym for Life Oslo, juli 2017.
Street- Modern- og RytmiskGymStars performer til Gym for Life Oslo, juli 2017.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk