FAMILIEGYMNASTIK

Familiegymnastik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig, der har lyst til at være aktiv sammen med dit barn. Træningen er på børnenes præmisser, hvor I sammen på sjove og fantasifulde måder kan udfordre og udvikle motorikken og bevægelsesglæden i trygge rammer.  
Vi udbyder Familiegymnastik inden for stilarterne Akrobatik, Dansegymnastik, Parkour og Springgymnastik. Du kan finde Familiegymnastik i Gentofte, Lyngby og Virum.

Hovedsæson 18-19

Vær opmærksom på at tilmelding og sæsonprogrammet ikke virker i udlandet.

Tilmeldingen til hovedsæson 18-19 er lukket, men a
llerede den 27/2-19 frigives programmet for forårssæsonen 2019 nederst på siden, så I kan se, hvilke hold vi udbyder i perioden april-juni.

Forårshold '19

INFORMATION

Familiegymnastik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik


Det handler om at få en god start på gymnastikken uanset om man vælger Akrobatik, Dans, Parkour eller Springgymnastik. Samtidig er det en rigtig god og sjov måde at være sammen med dit barn på, hvor I sammen kan udforske kroppens bevægelsesmuligheder og opleve glæden ved gymnastikken i trygge rammer. 
Udvikling af motorikken og egenfærdigheder på sjove og kreative måder er målet for undervisningen uanset stilart - så tag din mor/far/bedsteforælder i hånden og meld dig til Familiegymnastik. 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis man er i tvivl om hvor vi er, eller måske hvem vi er, så kan man læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk