DANS

DANS

Til Dans hos LG Gymnastik kan du prøve kræfter med DANSEGYMNASTIK, MODERN DANCE og STREET DANCE. Til Dansegymnastik prøver du mange stilarter inden for dans og lærer en masse sjove danseserier og gymnastiske færdigheder. Til Modern-rytme-dans skal du bruge kroppen og din fantasi, når du lærer teknik, øvelser og koreografier inspireret af ballet, klassisk gymnastik, eksperimenterende dans og floorwork. Til Street Dance skal du bare slå dig løs til fed musik inden for stilarterne HipHop, House, LA style og Waacking. Dans er for dig, der ikke kan stå stille når der spilles fed musik, der hitter lige nu. Du kan gå til Dans i LG i både Gentofte og Lyngby-Taabæk fra du er 2 år.

Program for sæson 2020-2021

 

Vær opmærksom på følgende inden tilmelding

  • Kontaktinformationer: Tjek, at din mailadresse og telefonnummer er korrekt ved at logge på medlemslogin
  • Systemblokering: Nogle arbejdscomputere blokerer vores system, og tilmeldingen virker således ikke. Brug privat computer, tablet eller smartphone.
  • Betaling kan ske med Dankort eller eDankort, hvorfor vi opfordrer til, at den der laver tilmeldingen har et Dankort til rådighed. Ellers kan du skrive til os på info@lg-gymnastik.dk.
  • Systemoverbelastning: Hvis mange klikker på tilmeldingsknappen på samme hold på én gang, vil det for de fleste se ud som om, at man kun kan komme på venteliste, selvom der faktisk er pladser på holdet. Tilmeld dig altid ventelisten! Og hold så øje med din mail, om du bliver tilbudt en plads.
  • Udlandet: Tilmelding virker ikke i udlandet.
 

Se i kalenderen, hvornår tilmeldingen åbner for dig.

INFORMATION

LG Gymnastiks dansehold dækker over genrerne Dansegymnastik for de 2-8-årige samt Modern (9 år +) og Street Dance for aldersgruppen 7 år+.

Dansegymnastik er et forberedende hold til vores andre danse- og gymnastikhold. Det er en god mulighed for at afprøve flere stilarter på én gang og så tage et mere specialiseret valg i en ældre alder. Vores primære fokus er på de legende elementer i et glad dansemiljø.

Streetdance er en betegnelse for dansehold i stilarterne hiphop, girlie style, house og whacking. Holdene er for dig, der elsker at danse og give den gas med de nyeste moves til den musik der hitter lige nu. Foruden at træne koreografi og seje trin og tricks til shows vil du hver undervisningstime blive udfordret i grundtræning inden for smidighed, styrke og kondi. Således bliver du rustet til at give dig i kast med at lære mere avancerede koreografier alt efter alder og niveau.

Til Modern bliver du udfordret i din teknik og kreativitet. Vi giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig –  fra små serier med trin fra den klassiske ballet til de mere eksperimenterende genrer i den moderne dans, får du en teknisk, solid grundtræning, samtidig med at du udfordres dansemæssigt og i forhold til din kreative fortolkning af koreografien. Her handler det om at turde at udforske nye sider af dig selv for at finde dit eget dansesprog. 

Hos Lyngby og Gentofte gymnastik har vi et stort trænerteam og hold i seks haller og sale i de to kommuner. Hvis du er i tvivl om, hvor vi befinder os, eller hvem vi er, så læs mere ved at følge de to links nedenfor:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk