DANS

DANS

Til Dans hos LG Gymnastik kan du prøve kræfter med DANSEGYMNASTIK, MODERN DANCE og STREET DANCE. Til Dansegymnastik prøver du mange stilarter inden for dans og lærer en masse sjove danseserier. Til Modern skal du bruge kroppen og din fantasi, når du lærer øvelser og teknik inspireret af ballet, klassisk gymnastik, eksperimenterende dans og floorwork. Til Street Dance skal du bare slå dig løs til fed musik inden for stilarterne HipHop, House, LA style og Waacking. Dans er for dig, der ikke kan stå stille når der spilles fed musik, der hitter lige nu. Du kan gå til Dans hos Lyngby og Gentofte Gymnastik fra du er 2 år i Hellerup, Gentofte, Lyngby og Virum.

Program for forårssæson 2020


Fra d. 11. maj starter vi vores digitale forårssæson op, hvor du kan tilmelde dig et digitalt hold, som du følger over fem gange i maj og juni. Tilmeldingen åbner op onsdag d. 6. maj. Læs mere og tilmeld dig HER.

Den normale forårssæson 2020 er grundet coronavirus/Covid-19 desværre blevet aflyst. Du får refunderet din indbetaling. Læs mere i udsendt mail.

INFORMATION

LG Gymnastiks dansehold dækker over genrerne Dansegymnastik for de 2-8-årige samt Modern (9 år +) og Street Dance for aldersgruppen 7 år+.

Dansegymnastik er et forberedende hold til vores andre danse- og gymnastikhold. Det er en god mulighed for at afprøve flere stilarter på én gang og så tage et mere specialiseret valg i en ældre alder. Vores primære fokus er på de legende elementer i et glad dansemiljø.

Streetdance er en betegnelse for dansehold i stilarterne hiphop, girlie style, house og whacking. Holdene er for dig, der elsker at danse og give den gas med de nyeste moves til den musik der hitter lige nu. Foruden at træne koreografi og seje trin og tricks til shows vil du hver undervisningstime blive udfordret i grundtræning inden for smidighed, styrke og kondi. Således bliver du rustet til at give dig i kast med at lære mere avancerede koreografier alt efter alder og niveau.

Til Modern bliver du udfordret i din teknik og kreativitet. Vi giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig –  fra små serier med trin fra den klassiske ballet til de mere eksperimenterende genrer i den moderne dans, får du en teknisk, solid grundtræning, samtidig med at du udfordres dansemæssigt og i forhold til din kreative fortolkning af koreografien. Her handler det om at turde at udforske nye sider af dig selv for at finde dit eget dansesprog. 

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort trænerteam. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan du læse mere om det ved at følge de to links forneden.
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk