GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini Rep, Junior Rep, Rep og After Rep. Mini Rep er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior Rep på et tidspunkt. De udtagede Junior Rep'er aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

AUDITIONTilmelding til og plan for audition 2021-22


Dato: 8.-9. maj 2021
Tid:
Sted: måske online og ellers i Kildeskovshallen*
TilmeldingTilmeldingen er ikke åben endnu.

*Mere info om tilmelding til næste sæsons GymStarshold kommer i starten af foråret 2021.Det hele afhænger af Covid-19 situationen i forhold til hvad der bliver muligt. 

Optagelse efter sæsonstart

Hvis du som ny i foreningen eller bare er interesseret i at gå på et udtaget hold efter afholdelsen af den årlige audition, så er du altid velkommen til at søge om en plads.
 

1. Send en mail til info@lg-gymnastik.dk med følgende informationer: navn, alder, hvilket hold du ønsker optagelse på, lidt om dig selv og din træningsbaggrund, samt hvor mange dage om ugen du ønsker at træne. Ansøgningen skal være modtaget INDEN jul for at komme i betragtning til den igangværende sæson.

2. Ansøgningen vil blive set på af holdets trænere og af GymStar-koordinatoren, og hvis man på baggrund af denne bliver vurderet egnet, vil vi invitere gymnasten til at deltage i en prøvetræning/periode på holdet.

3. I løbet af prøveperioden vil trænerne vurdere gymnasten, og evt. vil GymStar-koordinatoren også komme ud og se ansøgeren til en eller flere af træningerne. Derefter vil der i fællesskab blive taget en beslutning, om hvorvidt ansøgeren vil blive tilbudt plads på et eller flere hold*.


*Selvom man er kvalificeret til at gå på et af vores udtagede hold, kan man ikke forvente at få tilbudt en plads, da det ikke er sikkert, vi har en ledig plads på vores hold.

 


Læs mere om hvert enkelt hold samt optagelseskrav under "HVAD ER GYMSTARS?".

Eliteidrætsordning

Det kan være hårdt at dyrke idræt på højt plan flere gange om ugen og samtidig gå på gymnasiet og nå alle sine lektier mv. Team Danmark har lavet en ordning med en række gymnasier, hvor eleverne kan søge om at blive en del af ordningen og blandt andet få accepteret et højere fravær.

Gymnastik er som udgangspunkt ikke en del af ordningen, men alle gymnasiestuderende der dyrker sport flere gange om ugen kan søge om at komme med i ordningen. I LG har vi allerede et par GymStar-gymnaster, der har fået lavet en ordning på grundlag af deres træningsuge. 

Hvis I har nogle spørgsmål er I som altid velkomne til at kontakte os i administrationen.

Links

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk