AKROBATIK

Til Akrobatik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik, tages der udgangspunkt i akrobatiske løft og samarbejde. Løftene tilpasses alt efter alder og niveau, og bliver sammensat til fine koreografier ved brug af rytmiske elementer og egenfærdigheder. På den måde bliver du udfordret både i din rytmiske kunnen, styrke og teknik, samtidig med at du lærer klassiske gymnastiske færdigheder som vejrmøller, hovedstand, spagat, split, bro og baglæns overslag. Du kan træne Akrobatik hos Lyngby og Gentofte Gymnastik fra du er 2 år i Gentofte, Lyngby og Virum.

Program for forårssæson 2020


Fra d. 11. maj starter vi vores digitale forårssæson op, hvor du kan tilmelde dig et digitalt hold, som du følger over fem gange i maj og juni. Tilmeldingen åbner op onsdag d. 6. maj. Læs mere og tilmeld dig HER.

Den normale forårssæson 2020 er grundet coronavirus/Covid-19 desværre blevet aflyst. Du får refunderet din indbetaling. Læs mere i udsendt mail.

INFORMATION

Akrobatik hos LG Gymnastik

Til Akrobatik tages udgangspunkt i akrobatiske løft og samarbejde. Løftene tilpasses efter alder og niveau og bliver sammensat til fine koreografier ved brug af rytmiske elementer og egenfærdigheder. Du bliver således udfordret både i din rytmiske kunnen samt styrke og teknik samtidig med, at du lærer klassiske gymnastiske færdigheder såsom vejrmøller, hovedstand, spagat, split, bro og baglæns overslag. Det handler om tryghed og tillid, når gymnasterne skal hjælpe hinanden og kreere fantastiske figurer, hvilket giver nogle rigtig gode hold med glade børn med gode og udviklende relationer til hinanden. 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk