MOTION

Motionshold hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig som trænger til at få rørt dig i godt selskab og med de samme personer hver uge. Der vil være fokus på dit velvære, bevægelse og glæde. Vi bestræber os på at hold skal være for voksne af alle aldre og med samme glæde og latter som på vores børnehold. Motionshold kan variere meget i art, alder og sværhedsgrad. Tag et kig på vores hold og læs gerne informationen om dem for at få en bedre forståelse. Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder Motionshold i Gentofte og Lyngby.

Hovedsæson 18-19

Vær opmærksom på at tilmelding og sæsonprogrammet ikke virker i udlandet.
Tilmelding til den kommende sæson åbner op for nuværende medlemmer den 13. juni kl. 12.06.

Tilmeldingen for nye medlemmer åbner op den 20. juni kl. 12.15. Hvis man har stået på venteliste i den indeværende sæson, men ikke har været aktiv på et hold, så tæller man som nyt medlem. 

BEMÆRK: Tryk IKKE på F5/Command R/Genindlæs side, da det belaster systemet. Hold derfor i stedet øje med nedtællingsuret, der viser hvornår tilmeldingen for holdet åbner - tilmeldings/venteliste-knappen bliver grøn, når tilmeldingen er åben. 

Forårshold '18

INFORMATION

Motion hos Lyngby og Gentofte Gymnastik

På motionshold hos LG Gymnastik udbyder vi hold til både børn unge og voksne. Motionshold hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig som trænger til at få rørt dig i godt selskab og med de samme personer hver uge. Der vil være fokus på dit velvære, bevægelse og glæde. Vi bestræber os på at hold skal være for voksne af alle aldre og med samme glæde og latter som på vores børnehold. Motionshold kan variere meget i art, alder og sværhedsgrad. Tag et kig på vores hold og læs gerne informationen om dem for at få en bedre forståelse


 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk