GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep.- og After Rep.-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end repræsentationsholdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep. er for tidligere Rep.-gymnaster. Holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

KALENDER

Siden opdateres løbende med præcise datoer og tidspunkter for generalprøver, opvisninger, mv.

Opvisninger i sæson '17/'18

I denne sæson skal både GymStars, Aspiranter, Telenter og AllStars deltage i en række spændende opvisninger. Der vil løbende komme info omkring tidspunkter, mødesteder, kostumer osv. på denne side.

GymStars vil deltage i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne, LG Forårsopvisninger, mm. GymStars har fast lørdagstræning, hvor de her vil bruge tid på at sammensætte opvisningsprogrammet og der er derfor kun én generalprøve for dem i forbindelse med DGI's Forårsstævne og LG's Forårsopvisning.

Aspiranterne deltager i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne og LG Forårsopvisninger. Inden hver opvisning vil der blive afholdt en ekstratræning, så gymnasterne her kan få afprøvet rækkefølgen af serierne, placeringer på gulvet, overgange osv. Datoerne for aspiranternes ekstratræninger  fastlægges i starten af sæsonen.

Talenterne deltager i LG Forårsopvisning. Da Talentholdene ikke skal optræde som et samlet hold, afholdes ikke en ekstratræning udover den almindelige generalprøve, der er før enhver LG Forårsopvisning. Generalrpøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

AllStars deltager i LG GymnastikJuleland og til LG's Forårsopvisning.

Datoer for opvisninger og generalprøver

 

Find yderligere info omkring GymStars her

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk