GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. Holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. Lyngby og Gentofte Gymnastiks Talenthold er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til GymStars og deltager ligeledes i en række stævner omend i mindre omfang end repræsentationsholdet. Retræteholdet, AllStars er for tidligere GymStars samt for LG-trænere. Holdet deltager ligeledes i stævner, omend i mindre grad end GymStars. 
 

GYMSTARS SOM OPVARMNINGSHOLD FOR VERDENSHOLDET

LG GymStars har vundet en konkurrence om at være opvarmningshold for DGI's Verdenshold, som tager på Take-Off Turné i september 2018. Du kan se LG GymStars med deres show DIVERGENT og DGI's Verdenshold med deres show NAMUH i Frederiksberghallerne onsdag den 5. september 2018. Det bliver en KÆMPE oplevelse for vores dygtige gymnaster at få lov til dette, og hvis du vil komme og heppe, kan du købe billetter HER.
SpringGymStars og AkroGymStars til Gym for Life Oslo, juli 2018.
Street- Modern- og RytmiskGymStars performer til Gym for Life Oslo, juli 2017.
Nedenfor kan du se vores GymStarvideo, der viser alt det seje, som GymStars laver til træning og til opvisninger. Se endnu flere videoer på LG gymnastiks YouTubekanal ved at klikke på linket under videoen.
 
KLIK IND PÅ LG GYMNASTIKS YOUTUBE KANAL HER

VIGTIG INFORMATION

Der er rigtig mange informationer, når man går på Lyngby og Gentofte Gymnastiks GymStarhold. Vi opfordrer derfor til at læse mere om holdene og de krav, der følger.

Er der nogen tvivl, er du altid velkommen til at tage kontakt til administrationen på:

info@lg-gymnastik.dk.


 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold flere steder i de to kommuner og et meget stort trænerteam. Hvis du er i tvivl om, hvor vi er, eller måske hvem vi er, så kan du læse mere om det ved at følge de to links nedenfor.
 

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk