LG Junior: Opvisninger mm.

På denne side kan du finde al relevant information omkring Junior-holdenes kommende opvisninger mm. Siden bliver løbende opdateret, når der kommer mere information fra de forskellige arrangører.

Sideoversigt:


Gymnasternes Dag

Alle Rep- og Junior-hold skal deltage i Gymnasternes Dag, der er et gymnastikstævne arrangeret af GymDanmark. I er tre opvisningsgrupper fra LG, der skal på gulvet i løbet af dagen. Der er derfor masser af publikum, som er klar til at klappe af jer! Vi lægger op til, at det bliver en dag i gymnastikkens tegn, hvor man møder tidligt og bliver hængende efter og ser de øvrige LG hold, så I kan bakke hinanden op. Derudover er sådan en dag en super god mulighed for at hænge ud med sit hold og få set en masse god gymnastik, dans og akrobatik, som I kan få inspiration fra😊 

Det vi ved indtil nu er:

Akro & Spring Junior:

Modern-Rytme, Street & Parkour Junior:

LGs første hold går på gulvet kl. 12.37 og det sidste hold er færdigt kl. 16.22. Herefter vil vi rigtig gerne have hjælp til at få båret redskaber ud i bilen, så vi regner med at være helt færdige i hallen kl. 17.00.

Som gymnast skal du på dagen:

 

Publikum:

Familie og venner er meget velkomne. Billetterne købes på dagen af GymDanmark: entrepris kr. 60 ,- pr. person over 8 år, kr. 30,- pr. person fra 4-8 år, børn under 4 år er gratis. Der kan betales kontant og med Mobilpay.

Forplejning:
Der er mulighed for køb af mad og dikkevarer i hallen, men man er også velkommen til selv at tage en madpakke/snacks med.


LGs forårsopvisninger

Junior-holdene deltager traditionen tro i LGs Forårsopvisninger der i år finder sted d. 27. april til 1. maj.

Al info omkring forårsopvisningerne ligger på LGs hjemmeside her: https://lg-gymnastik.dk/page/s2022


Sej, sund & Sikker Familiefestival (Akro Junior)

 

Siden 2011 har Kulturafdelingen i Gentofte Kommune i samarbejde med Børneulykkesfonden, arbejdet på at opbygge og videreudvikle en familiefestival der kan være med til at give familier, børn og unge smag for et sundt liv. LG har tidligere deltaget i festivallen, og det er altid en rigtig sjov og hyggelig dag for hele familien. I år deltager Akro & Street Mini i festivallen.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

Der er et lille omklædningsrum/område ved siden af scenen, men kom så vidt muligt omklædte og lad ikke værdigenstande ligge.

Det er gratis at deltage, så tag endelig familie og venner med til en super hyggelig dag.

Husk solcreme!

Det er muligt at købe frokost i parken.

Bliver vejret godt, forventer vi på en god dag et besøgstal på 5.000 mennesker fordelt over kl. 11-15.


DGI Sommerstævne (Akro & Street Junior)

DGI Sommerstævne er for alle gymnastikhold, der kunne tænke sig at afprøve deres opvisning udendørs. Det er en sjov dag med god gymnastik og dansk sommer. I år deltager Akro Junior sammen med nogle af LGs Rep og After Rep hold i stævnet.

Det vi ved indtil nu er:

Info om omklædning, forplejning og tilskuere:

I Fælledparken findes offentlige toiletter til fri afbenyttelse. Vi opfordrer til, at gymnaster kommer omklædt, da der er et begrænset antal toiletter til rådighed.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, vand mm, men medbring gerne selv rigeligt vand og snacks, da vi håber på rigtig godt vejr. Husk også solcreme!

Arrangementet er gratis, så tag endelig venner, familie og kæledyr med!