HOLD SÆSON '18-'19

Vær opmærksom på at tilmelding og sæsonprogrammet ikke virker i udlandet

Du kan finde sæsonprogrammet for sæson '18-'19 fra og med den 6. juni ved at vælge en stilart i boksen til venstre. Tilmeldingen til de fleste hold i hovedsæson 18-19 lukker den 31/12-18. Klik ind på stilartssiderne for at se, hvilke hold, der stadig er åbne for tilmelding.
Allerede den 27/2-19 frigives programmet for forårssæsonen 2019 på stilartssiderne, så I kan se, hvilke hold vi udbyder i perioden april-juni.
I menuen oppe til højre kan du finde Lyngby og Gentofte Gymnastiks holdoversigt under "Hold". Vi tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dansegymnastik, Modern, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, Springgymnastik, SPRÆL og Street. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i menuen. Vi håber du finder det hold du er interesseret i ellers så skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om hvor vi underviser, eller hvem vi er, kan du følge de to links forneden for at læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks undervisningssteder og trænere.
 
Akrobatik
DANS
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
GYMNASTIKCENTER


VIGTIG INFORMATION

 

F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar ang. hold og tilmelding HER

HANDELSBETINGELSER

Vi vil hos Lyngby og Gentofte Gymnastik anbefale at du læser vores handelsbetingelser HER, inden du tilmelder dig.

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi vil hos Lyngby og Gentofte Gymnastik anbefale at du læser vores Privatlivspolitik HER, inden du tilmelder dig. 

PRØVETIMER

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik får vi ofte efterspurgt prøvetimer. Vi er glade og taknemmelige over den store interesse for vores forening. Desværre kan vi ikke lade gymnaster deltage, som ikke er tilmeldt holdet, da der på mange af vores hold er op til 30 elever, plus ventelister, og vores hold er derfor presset til det yderste. For at vores trænere har overblik over gymnasterne og kan give den optimale undervisning til dem, som betaler for holdet, vælger vi derfor ikke at tilbyde prøvetimer. 

Hvis man ønsker at se om et bestemt hold er det rigtige, tilmelder man sig blot via hjemmesiden. I hovedsæsonen har man en "prøveperiode" på 3 træninger. Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 træningsuger kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. Man kan læse nærmere om dette i vores handelsbetingelser. 

Vores trænere har den fulde ret til at afvise børn og voksne som ønsker prøvetræninger. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde udenfor lokalet indtil undervisningen er færdig. 

ÅRETS OPBYGNING

I Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august- april) og en Forårssæson (april/maj-juni). 

Når tilmelding åbner, har nuværende medlemmer en uge til at tilmelde sig, så de får muligheden for at fortsætte på deres hold. Derefter åbner vi op for nye medlemmer, der kan tilmelde sig hold eller kan skrive sig på ventelisten til allerede fyldte hold. 

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Sæsonafslutning. Alle disse events betales separat, så man frit kan vælge til og fra - de er dermed ikke en del af holdkontingentet. 


 PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret på Lyngby og Gentofte Gymnastiks mailliste, så kan du tilmelde dig som "Passivt Medlem" HER.

SØSKENDEPROFIL

Søskende til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig samtidig som ventelister. Opret en profil til søskende af HER
 

FIND DIN TRÆNER

Se alle LGs trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lyngby og Gentofte Gymnastik enten på mail eller telefon HER.

UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Se alle undervisningsstederne HER.
 
Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk