PARKOUR

Parkour hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig, der har lyst til at udfordre dig selv både psykisk og fysisk inden for gymnastik og parkour. Til træningen sammensættes gymnastik- og parkourredskaber til udfordrende træningsbaner, der efterligner byens rum, som er det sted, den profesionelle parkourudøver bevæger sig i. De dage vejret er til det, kan træningen foregå udenfor, hvor mure, gelændre og trapper bliver de oplagte træningsstationer. De tricks og øvelser du lærer til parkour er nogle du kan bruge overalt, hvor du bevæger dig i din hverdag. Du kan finde parkourhold i Gentofte og Virum.

Program for sæson 2019-2020


Søndag d. 12. januar lukkes der for tilmelding til de hold der skal til opvisning. Ønsker man at tilmelde sig et hold henviser vi til forårssæsonen (se mere under fanen KALENDER).

INFORMATION

Parkour hos Lyngby og Gentofte Gymnastik


 Til træningen bruges udfordrende træningsbaner, der efterligner byens rum. Træningen er udenfor når vejret er til det, og her er mure, gelændre og trapper redskab for bevægelse. De tricks og øvelser du lærer til parkour kan bruges der, hvor du bevæger dig i din hverdag. Det handler om at se mulighederne i byrummet, det handler om at tænke kreativt og det handler om, at du skal kende dine grænser: hvad kan jeg, og hvad tør jeg? Alle kan være med, for det handler ikke om at konkurrere eller være den bedste - det handler om, at du skal lære dig selv og din krop og dens fysiske formåen at kende. Parkourtræningen er et godt supplement eller et godt alternativ til springgymnastik, da mange af de samme teknikker benyttes. 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis man er i tvivl om hvor vi er, eller måske hvem vi er, så kan man læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk