Forårsopvisning 5
Søndag d. 26. april 2020
Kl. 14.00-16.00

NB! Forårsopvisninger er aflyst

LG's Forårsopvisninger 2020 er desværre aflyst grundet corona/covid-19. Læs mere i udsendt mail fra den 18. marts. Vi arbejder på en alternativ afslutning for alle medlemmer. Der kommer information om dette på mail.
Her kan du finde vigtig information i forbindelse med Forårsopvisning 5, søndag d. 26. april 2020.
Både opvisningen OG generalprøverne foregår i GENTOFTEHALLEN, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte. Til opvisningen åbner dørene for gymnaster kl. 13.15 og for publikum kl. 13.30

Sideoversigt


Hvad kan du forvente?


Opvisningen søndag eftermiddag bliver en sjov og begivenhedsrig eftermiddag, hvor der udover selve opvisningerne bliver danset årets LG Serie med maskotten FlikFlak og repræsentationsholdene Urban Aspirant og Classic Rep fra LG Gymstars kommer og viser deres flotte shows. Det vil være en eftermiddag fyldt med flotte kostumer, professionelt lys- og lydshow, spændende opvisninger og god stemning!
 

Tilmelding - gymnast

Tilmeldingen til forårsopvisningen 2020 er desværre lukket.

Publikumsbilletter
 
SALG AF BILLETTER: Publikumsbilletterne er endnu ikke sat til salg. De sættes først til salg, når vi kender antallet af opvisende gymnaster.
 
Billetterne er til salg indtil en uge før opvisningen. Gymnasten, der er tilmeldt opvisningen, skal ikke have billet, men benytter sin tilmelding som indgangsbillet. Børn under fire år har gratis adgang og skal sidde på skødet under opvisningen. Det er muligt at købe handicapplads med tilhørende ledsagerplads.
 
Fortrydelsesret:
Det er ikke muligt at få refunderet billetter, da det er for stort et administrativt arbejde. Til gengæld opfordrer vi til at benytte vores Facebookgruppe "LG: Køb, salg og bytte", hvor I kan købe og sælge tilskuerbilletter internt.
 

Hvor skal du møde til opvisningen?


Gymnaster og publikum skal gå ind ad to forskellige indgange.
Indgangene er lige ved siden af hinanden, men bemærk, at dørene åbner først for gymnaster og dernæst for publikum. Se tidspunkter øverst på siden.
Der er sjældent kø for gymnasterne, men ofte en del kø for publikum.

Gymnaster:
Til opvisningen møder du i dit kostume ved hovedindgangen, hvor du benytter "Gymnastindgangen”. Dine gæster benytter "Publikumindgang". Giv gerne overtøj og sko til dine forældre. Gymnastindgangen leder dig ind i "Hal B" og her finder du dit hold ved jeres holdflag (se holdflag og placering i illustrationen nedenfor). Fra "Hal B" går holdet samlet indmarch til Hal A "Opvisningshallen", hvor publikum sidder klar.

Husk skiftetøj, så du kan aflevere dit kostume inden du går hjem.

Publikum:
Til opvisningen afleverer du dit barn ved gymnastindgangen. Tag meget gerne gymnastens sko, overtøj og tasker med dig. Når dørene åbner for publikum, bliver du ledt ind til Hal A.
Der vil være salg af kaffe og kage under opvisningen på 1. sal.
Når opvisningen slutter kan du finde dit barn på de røde måtter på opvisningsgulvet (se illustration “Hvor skal du sidde under opvisningen?”).

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT FORSTØRRE DET
Hvor skal du sidde under opvisningen?


Gymnaster:
På nedenstående illustration af Hal A "Opvisningshallen" finder du dit hold og derudfra dit holdflag. Når publikum er på plads, går alle opvisningsgymnaster indmarch fra Hal B til Hal A. Under opvisningen vil de sidde med deres træner på de røde måtter på gulvet ud for deres holdflag.

Publikum:
Vi foreslår at man som forælder sætter sig på en tribune i nærheden af barnets holdflag (mm. træneren har givet en anden besked). Bemærk, at opvisningsdeltageren møder i Hal B (Se plan for opvisningsdeltagerens mødested HER).
Der kan ikke reserveres pladser på forhånd.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT FORSTØRRE DET
Opvisningsprogram

 • Velkommen
 • Indmarch
 • LG Serie
 • Urban Aspirant
 • Springgymnastik
 • Akrobatik
 • Rytmisk gymnastik
 • Dansegymnastik
 • Springgymnastik
 • Classic Rep
 • Tak for i dag

Generalprøver og kostumer


Generalprøver
Alle deltagere i "Forårsopvisning X” skal deltage i generalprøven, der foregår i Gentoftehallen (se generalprøvetid nedenfor). Gymnasterne afleveres i træningstøj og går ind ad hovedindgangen og benytter herefter gymnastindgangen markeret "Gymnaster". Alle gymnaster får udleveret deres kostume efter generalprøven og får det med hjem. Som udgangspunkt er der kun de størrelser, som bliver delt ud på dagen. Hvis du mener at have fået en forkert størrelse, bedes du derfor aftale internt på holdet, at du kan bytte med nogen.

Forældre til generalprøven
Generalprøverne er uden forældredeltagelse. Man er velkommen i vores venteområde, hvor LG Shoppen og Tombola’en er åben. Eller man kan tage hjem/løbe ærinder i mellemtiden. Vi passer godt på deltagerne i hele generalprøvetiden.


Kostumer
Generelt om opvisningsoutfittet: langt hår sættes op i elastik, der matcher outfit i farven (mm. din træner har givet en anden besked). Gymnastikdragter bruges ligesom en badedragt uden undertøj under - så er den flottest! Man optræder i bare tæer (mm. din træner har givet en anden besked). I skal aflevere jeres kostume igen, inden i går hjem fra opvisningen i de opstillede kasser i Hal A og entréen. Dette er meget vigtigt, da en del af kostumerne er udlejede og vi skal betale bøde for for sent afleveret eller bortkommet tøj. Så husk skiftetøj, da I møder til opvisningen i kostumet ;-) De gymnaster, der har fået udleveret T-shirts, kan beholde dem.

(Urban Aspirant):
Se information under opvisning 1.

Superhelte (Springgymnastik, Kildegård Privat, mandag + torsdag):
Generalprøve: Lørdag den 25. april kl. 9.45-11.30
Kostume: LG T-shirts i blå, grøn og turkis, røde kapper, røde slå-om-skørter, grønne Hawaii-skørter og turkise tørklæder.

Kommer snart (Akrobatik + dans + spring, Kildegård + Kildeskov, man + lør + søn):
Generalprøve: Lørdag den 25. april kl. 13.00-14.10
Kostume: Kommer snart

Skoven brænder (Akrobatik, Kildegård Privat + Kildeskovshallen, mandag + onsdag):
Generalprøve: Fredag den 24. april kl. 16.25-17.50
Kostume: Kommer snart

Vimpel-mølle-energi  (Rytmisk gymnastik, Kildegård Privat, torsdag):
Generalprøve: Fredag den 24. april kl. 17.05-18.20
Kostume: hvide velourskørter, hvide tunikaer, og pink og lilla basisdragt.

Venskaber Redder Verden (Dansegym, Kildegård Privat + Kildeskovshallen, onsdag + lørdag):
Generalprøve: Lørdag den 25. april kl. 7.30-8.55
Kostume: Lilla LG T-shirt og bandanaer i lilla og blå.

Livredder (Springgymnastik, Kildeskovshallen, tirs/tors + søndag):
Generalprøve: Lørdag den 25. april kl. 12.00-13.15
Kostume: Røde basisdragter og røde LG T-shirts

Aerobics (Springgymnastik, Kildeskovshallen, onsdag + lørdag + søndag):
Generalprøve: Torsdag den 23. april kl. 17.15-19.
Kostume: Turkisblå, grøn, søgrøn og orange basisdragter, benvarmere i vilde farver, strømper i pink, blå og grøn og hårelastikker i fuschia.

(Classic Rep):
Se information under opvisning 1.
 

LG Shoppens åbningstider


Onsdag-fredag kl. 16-20
Lørdag kl. 8-20
Søndag kl. 9.30-16

I Gentoftehallen d. 22.-26. april 2020 
Ved Stadion 10, 2820 Gentofte
Hvis du er i tvivl om hvem vi er eller hvor vi er, så kan du læse mere på de følgende links. 
TRÆNERE
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk