MOTION

Motionshold hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig som gerne vil få trænet og bevæget kroppen i et godt selskab med de samme personer hver uge. Der vil være fokus på dit velvære, bevægelse og glæde. Vi bestræber os på at hold skal være for voksne af alle aldre og med samme glæde og latter som på vores børnehold. Motionshold kan variere meget i art, alder og sværhedsgrad. Tag et kig på vores hold og læs gerne informationen om dem for at få en bedre forståelse. Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder Motionshold i Gentofte og Lyngby.

Program for forårssæson 2020


Fra d. 11. maj starter vi vores digitale forårssæson op, hvor du kan tilmelde dig et digitalt hold, som du følger over fem gange i maj og juni. Tilmeldingen åbner op onsdag d. 6. maj. Læs mere og tilmeld dig HER.

Den normale forårssæson 2020 er grundet coronavirus/Covid-19 desværre blevet aflyst. Du får refunderet din indbetaling. Læs mere i udsendt mail.

INFORMATION

Motion hos Lyngby og Gentofte Gymnastik

På motionshold hos LG Gymnastik udbyder vi hold til både unge og voksne. Motionshold hos Lyngby og Gentofte Gymnastik er for dig, der gerne vil komme ud og røre dig i godt selskab med en andre mennesker hver uge. Der vil være fokus på dit velvære, bevægelse og glæde. Vi bestræber os på at hold skal være for voksne af alle aldre og med samme glæde og latter som på vores børnehold. Motionshold kan variere meget i art, alder og sværhedsgrad. Tag et kig på vores hold og læs gerne informationen om dem for at få en bedre forståelse
 
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk