HOLD

Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder mange hold inden for stilarterne Akrobatik, Dans, Familiegymnastik, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, RopeSkipping og Springgymnastik. Holdene er spredt ud på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper nedenunder. Vi håber, at du finder det helt rigtige hold for dig. Du er også velkommen til at skrive til os på info@lg-gymnastik.dk hvis du har brug for hjælp/vejledning.
Herunder kan du læse alt hvad du behøver at vide, inden tilmelding.
LG Gymnastik tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dans, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik og Springgymnastik. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i MENUEN FOR NEDEN. Vi håber, at du finder det hold, som du er interesseret i. Ellers skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. 
Akrobatik
DANS
FAMILIEGYMNASTIK
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
Gymstars (Øvet hold)


VIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar ang. hold og tilmelding HER
 


 

HANDELSBETINGELSER

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser igennem inden tilmelding. Find dem HER.
 


 

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi anbefaler at du læser vores Privatlivspolitik igennem inden tilmelding. Find den HER.
 PRØVETIMER

Vi kan desværre tilbyde prøvetimer, da mange af vores hold hurtigt bliver fyldt og der derfor også står medlemmer på ventelister. Derudover er det vigtigt at trænerne har overblik over tilmeldte gymnaster og samtidig kan vi garantere en plads på et hold hvis man på forhånd er tilmeldt.

MULIGHED FOR FRAMELDING
I hovedsæsonen (august-april) har man en "prøveperiode" på 3 træningsgange (de første tre gange efter tilmelding). Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 træningsgange kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på kr. 200,-. Læs evt. mere om dette i handelsbetingelserne

Bemærk at vores trænere har ret til at afvise børn og voksne som dukker op på hold og ønsker prøvetræning. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde udenfor lokalet indtil undervisningen er færdig. 
 ÅRETS OPBYGNING

I Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august- april) og en Forårssæson (april/maj-juni). 

Når tilmeldingen åbner, har nuværende medlemmer førsteret til at tilmelde sig, så de får muligheden for at fortsætte i foreningen (bemærk at tilmelding altid er efter først til mølle princippet, og at man derfor ikke kan garanteres plads selvom man er eksisterende medlem). Ugen efter åbnes op først for ventelister fra hovedsæsonen og søskende og derefter for tilmelding af nye medlemmer.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Forårsopvisninger. Deltagelse i disse events er ikke en del af holdkontingentet og betaling hertil foregår derfor separat. PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som "Passivt Medlem" HER.
 


 

SØSKENDEPROFIL

Søskende (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig samtidig med ventelister. Opret en profil til søskende af HER
 FIND DIN TRÆNER

Se alle LGs trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lyngby og Gentofte Gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Se alle undervisningsstederne HER.
Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk