HOLD

LG gymnastik tilbyder hold inden for stilarterne Akrobatik, Dans, Familiegymnastik, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, RopeSkipping og Springgymnastik. Holdene er spredt ud på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper nedenunder. Vi håber, at du finder det helt rigtige hold for dig. Du er også velkommen til at skrive til os på info@lg-gymnastik.dk, hvis du har brug for hjælp/vejledning.
Herunder kan du læse alt hvad du behøver at vide, inden tilmelding.
LG Gymnastik tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dans, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik og Springgymnastik. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i MENUEN FOR NEDEN. Vi håber, at du finder det hold, som du er interesseret i. Ellers skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. 
Akrobatik
DANS
FAMILIEGYMNASTIK
Motion
PARKOUR
Rytmisk & Rope skipping
Springgymnastik
Gymstars (Øvede hold)VIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar angående hold og tilmelding HER
 


HANDELSBETINGELSER

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser igennem inden tilmelding. Find dem HER.
 


PRIVATLIVSPOLITIK

Vi anbefaler, at du læser vores Privatlivspolitik igennem inden tilmelding. Find den HER.

 


ÅRETS OPBYGNING

I LG gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august til april) og en Forårssæson (april/maj til juni). Tilmeldingen til et hold varer så længe, holdet kører inden for pågældende sæson.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Forårsopvisninger. Deltagelse i disse events er ikke en del af kontingentet, og betaling hertil foregår derfor separat. 
 


PRØVETIMER

Vi kan desværre tilbyde prøvetimer, da mange af vores hold hurtigt bliver fyldt og der derfor også står medlemmer på ventelister. Derudover er det vigtigt at trænerne har overblik over tilmeldte gymnaster og samtidig kan vi kun garantere en plads på et hold, hvis man på forhånd er tilmeldt.

MULIGHED FOR AFMELDING
I hovedsæsonen (august-april) har man en prøveperiode på 3 træningsgange (de første tre uger efter tilmelding). Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 uger kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på kr. 200,-. Læs evt. mere om dette i handelsbetingelserne

Bemærk at vores trænere har ret til at afvise børn og voksne, som dukker op på hold og ønsker prøvetræning. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde uden for lokalet, indtil undervisningen er færdig.
 


TILMELDING

Tilmeldingen åbner ad tre omgange.

  1. Tilmelding åbner først for aktive medlemmer. Som aktivt medlem tæller et medlem, der i indeværende kalenderår har været tilmeldt et hold i hovedsæsonen.
  2. Tilmelding åbner dernæst for ventelistemedlemmer fra hovedsæsonen, forårssæsondeltagere fra indeværende kalenderår og søskende til aktive medlemmer.
  3. Tilmelding åbner sidst for nye medlemmer og passive medlemmer (herunder også medlemmer som ikke hører under ovenstående to kategorier)

Bemærk, at tilmeldingen altid er efter først til mølle-princippet, og at man derfor ikke kan garanteres plads, selvom man er eksisterende medlem.
 


AFMELDING

Du kan altid afmelde dig et hold, som du er tilmeldt.
Vi refunderer hele eller dele af kontingentet afhængig af, hvornår vi modtager din afmelding til et hold.
Læs mere i Handelsbetingelserne HER.
 


PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som Passivt medlem HER.
 


SØSKENDEPROFIL

Søskende (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig i runde 2. Opret en profil til søskende af HER.
 


FIND DIN TRÆNER

Se alle LG's trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 


KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LG gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommune. Se alle undervisningsstederne HER.
Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk