GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini Rep, Junior Rep, Rep og After Rep. Mini Rep er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior Rep på et tidspunkt. De udtagede Junior Rep'er aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

GYMSTARS

Foreningens udtagede hold
 

Hvad er GymStars?


GymStars er den overordnede betegnelse for alle LG Gymnastiks ekstra dedikerede og dygtige hold og består i sæson 20-21 af:
  • Mini Rep
  • Junior Rep
  • Rep
  • After Rep

Her kan du se vores GymStarvideo, der viser noget af alt det seje, som GymStars laver til træning og til opvisninger. Se endnu flere videoer på LG gymnastiks YouTubekanal ved at klikke på linket herunder.

KLIK IND PÅ LG GYMNASTIKS YOUTUBE-KANAL HER

Udviklingen i LG GymStars


Typisk starter man på et Mini Rep hold efter at have gået på et af foreningens almindelige hold. Når man har gået på Mini Rep i en eller flere sæsoner og er nået til et tilstrækkeligt niveau, kan man blive optaget på et Junior Rep hold. Som Junior Rep'er er der lidt flere opvisninger og arrangementer i løbet af sæsonen. Efter at have været Junior Rep kan man blive optaget på vores Rep-hold. Rep-holdende repræsenterer foreningen i ind- og udland til diverse arrangementer både som et samlet hold og hver for sig.

After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, der stadig ønsker at holde sig i gang, men ikke længere har tid til flere faste træninger om ugen.

Bemærk: Ligesom nogle gymnaster springer et trin over og måske starter som Junior Rep, er der samtidig nogle gymnaster som aldrig bliver en Rep. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den stilart og det hold, der passer bedst til dig.

Oversigt over GymStar-hold

Her kan du se en oversigt over alle de udtagede hold, LG tilbyder i sæson 20-21.
Bemærk: holdene tager altid udgangspunkt i hvem der stiller op til udtagelsen. Alle oplysninger er derfor vejledende og kan ændres undervjes. Det gælder dels aldersfordelinger, og dels hvilke hold der oprettes. Er der ikke nok deltagere til at udfylde et hold efter en audition, oprettes pågældende hold ikke.

VIL DU VÆRE SPONSOR?


Kunne du tænke dig at være sponsor for GymStars og blive synlig på flyers, plakater og evt. hjemmeside og T-shirts. Skriv til info@lg-gymnastik.dk for at høre nærmere.

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold flere steder i de to kommuner og et meget stort trænerteam. Hvis du er i tvivl, om hvor vi er eller måske, hvem vi er, så kan du læse mere om det ved at følge de to links nedenfor.
 

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk