GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep.- og After Rep.-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end repræsentationsholdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep. er for tidligere Rep.-gymnaster. Holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 
Ovenfor kan du se vores GymStarvideo, der viser alt det seje, som GymStars laver til træning og til opvisninger. Se endnu flere videoer på LG gymnastiks YouTubekanal ved at klikke på linket herunder.
 
KLIK IND PÅ LG GYMNASTIKS YOUTUBE KANAL HER
Spring Rep og Akro Rep til Gym for Life Oslo, juli 2018.
Street, Modern og Rytmisk Rep performer til Gym for Life Oslo, juli 2017.
Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold flere steder i de to kommuner og et meget stort trænerteam. Hvis du er i tvivl, om hvor vi er eller måske, hvem vi er, så kan du læse mere om det ved at følge de to links nedenfor.
 

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk