GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep- og After Rep-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

GYMSTARS

Foreningens øvede hold

De øvrige sider omhandler

 

Sideoversigt for denne side


Hvem er GymStars?

Udviklingen i LG GymStars
 • Talent
 • Aspirant
 • Rep
 • After Rep
Beskrivelse af alle GymStar-hold

Hvem er GymStars?


GymStars er den overordnede betegnelse for alle LG Gymnastiks ekstra dedikerede og dygtige hold og består i sæson 19-20 af:
 • Talenter
 • Aspiranter
 • Rep
 • After Rep

Nedenfor kan du se vores GymStarvideo, der viser alt det seje, som GymStars laver til træning og til opvisninger. Se endnu flere videoer på LG gymnastiks YouTubekanal ved at klikke på linket herunder.

KLIK IND PÅ LG GYMNASTIKS YOUTUBE-KANAL HER

Udviklingen i LG GymStars


Klik på billedet herunder for at se den typiske udvikling som en LG GymStar.

Typisk starter man på et Talenthold efter at have gået på et af foreningens almindelige hold. Når man har gået på Talent i en eller flere sæsoner og er nået til et tilstrækkeligt niveau, kan man blive optaget på et Aspiranthold. Som Aspirant er der lidt flere opvisninger og arrangementer i løbet af sæsonen. Efter at have været Aspirant kan man blive optaget på vores Rep-hold. Rep-holdende repræsenterer foreningen i ind- og udland til diverse arrangementer både som et samlet hold og hver for sig.

After Rep er for tidligere Rep-gymnaster. Måske når du en dag til et punkt, hvor tre dages fast træning om ugen + diverse opvisninger og arrangementer bliver for meget. Så er der en naturlig overgang til After Rep. Her er det samme rare fællesskab, de fede serier og den glade gymnastik, men en enkelt gang om ugen.

Bemærk: Ligesom nogle gymnaster springer et trin over og måske starter som Aspirant, er der samtidig nogle gymnaster som aldrig bliver en Rep. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den stilart og det hold, der passer bedst til dig.

Talenter


Talentholdene er for dig i alderen 7-17 år, der er ekstra motiveret og har lyst til at træne to dage om ugen med det samme hold for at udfordre dig selv og måske træne op mod at blive Aspirant en dag.


Talentholdene består i sæson 19-20 af:

 • Akro Talent (8-16 år - 26 pladser)
 • Modern Talent (11-14 år - 20 pladser)
 • Rytmisk Talent (8-12 år - 16 pladser)
 • Spring Talent (8-12 år - 48 pladser)
 • Spring Talent (13-17 år - 24 pladser)
 • Street Talent (11-14 år - 20 pladser)

 

Træning: Til træningen vil du blive præsenteret for en masse nye, sjove og udfordrende øvelser, der er med til at udvikle dig som gymnast, danser eller parkourudøver.

Forventninger: På Talenthold forventer vi, at gymnasten er særligt motiveret for at træne og udvikle sin gymnastik.

Træningsmængde og fællestræning: Udover de to faste ugentlige træninger med ens eget hold er der en månedlig fællestræning med de øvrige Talenthold inden for hhv. Classic- og Urban-stilarterne.

Opvisninger i sæson 19-20: Talentholdene deltager i LG's Forårsopvisning 2020. Information om eventuelle flere opvisningsmuligheder følger.

Audition: Alle Talenthold kræver som udgangspunkt udtagelse til audition - se info under Audition og Optagelse. Optages ikke tilstrækkeligt med gymnaster til en audition til at oprette et hold, vil der afhængig af situationen muligvis være mulighed for optagelse efter audition via ansøgning og prøveperiode.

 

 

Aspiranter  

Aspirantholdene er for dig i alderen 8-17 år, der elsker din træning, er topmotiveret, godt kan lide at optræde og måske træner op til at blive en Rep-gymnast en dag.

Aspirantholdene består i sæson 19-20 af:

 • Akro Aspirant (8-17 år - 24 pladser)
 • Modern Aspirant (13-17 år - 14 pladser)
 • Parkour Aspirant  (13-17 år - 20 pladser)
 • Rytmisk Aspirant (13-17 år - 16 pladser)
 • Spring Aspirant (13-17 år - 24 pladser)
 • Street Aspirant (13-17 år - 16 pladser)

 

Træning: Til træningen vil der være fokus på at skabe et trygt fællesskab med god mulighed for at fordybe sig inden for sin valgte stilart. Du vil blive udfordret både på traditionelle og mere eksperimenterende øvelser præget af både træneren og holdets tilgang til undervisningen.

Forventninger: Som Aspirant forventes det, at man passer sin træning og bidrager til fællesskabet ved fx at hjælpe til i forbindelse med opvisninger.

Træningsmængde og fællestræning: Som Aspirant træner du fast to dage om ugen. Derudover er der en månedlig fællestræning med de øvrige Aspiranthold inden for hhv. Classic og Urban. Som udgangspunkt vil det være disse fællestræninger, der også bruges som generalprøver inden (nogle af) opvisningerne.

Opvisninger i sæson 19-20Aspiranterne deltager i GymnastikJuleland, DGI's Forårsstævne og LG's forårsopvisninger med deres egen performance inddelt i Urban og Classic.

Audition: Alle Aspiranthold kræver som udgangspunkt udtagelse til audition - se info under Audition og OptagelseOptages ikke tilstrækkeligt med gymnaster til en audition til at oprette et hold, vil der afhængig af situationen muligvis være mulighed for optagelse efter audition via ansøgning og prøveperiode.

 
 

 

Rep 

Rep er det højeste niveau du kan komme på i LG og er for dig i alderen 8-21 år, der er ambitiøs med din gymnastik og ønsker at træne målrettet flere gange om ugen og samtidig har en lyst til at performe til shows i og uden for LG for både småt og stort publikum

 

Rep-holdene består i sæson 19-20 af:

 • Akro Rep (8-21 år - 24 pladser)
 • Modern Rep (14-21 år - 12 pladser)
 • Parkour Rep (14-21 år - 20 pladser)
 • Rytmisk Rep (14-21 år - 8 pladser)
 • Spring Rep (14-21 år - 24 pladser)
 • Street Rep (14-21 år - 16 pladser)

 

Træning: Til træningen vil der komme endnu større fokus på at udfordre og udvikle den enkelte gymnasts niveau samtidig med, at holdet som helhed er i fokus. Du vil som gymnast blive udfordret, der hvor du har brug for det, og du er derfor som gymnast medansvarlig for at få noget ud af træningen.

Træningsmængde og fællestræning: På Rep-holdene træner vi fast tre dage om ugen. Nogle af lørdagstræningerne vil blive brugt som fællestræninger, hvor vi mødes på tværs af stilarter inden for hhv. Classic- og Urban for at styrke fællesskabet og for at sammensætte serier til en fælles performance. Som en Rep skal man styrketræne minimum tre dage om ugen, for at vi på denne måde bedst muligt kan undgå og forebygge træningsskader. Opnås denne styrketræning ikke gennem den normale LG-træning, foretages styrketræningen derhjemme.

Forventninger: Vi forventer, at man som Rep prioriterer sin træning, tager medansvar for sin læring og desuden bidrager til fællesskabet til både træning, opvisninger og andre arrangementer.

Opvisninger i sæson 19-20Rep deltager som udgangspunkt med deres egen performance til GymnastikJuleland, DGI's Forårsstævne og LG's forårsopvisninger med deres egen performance inddelt i Urban og Classic. Information om eventuelle flere opvisningsmuligheder følger.

Audition: Alle Rep-hold kræver som udgangspunkt udtagelse til audition - se info under Audition og Optagelse. Optages ikke tilstrækkeligt med gymnaster til en audition til at oprette et hold, vil der afhængig af situationen muligvis være mulighed for optagelse efter audition via ansøgning og prøveperiode.


 


 

After Rep

After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, der stadig ønsker at træne og deltage i opvisninger, men som ikke længere kan træne lige så mange dage om ugen som Rep-holdene. Holdet træner én dag om ugen, og det forventes, at man prioriterer at komme til træning, særligt i forbindelse med træning op til opvisningerne.

 

After Rep-holdene består i sæson 19-20 af:

 • AllStars Rytme (18 år+)
 • AllStars Spring (18 år+)
 

Opvisninger i sæson 19-20: AllStars deltager som udgangspunkt til GymnastikJuleland og LG's forårsopvisninger. Evt. kan der arrangeres opvisning til Stenbrosstævnet eller andre lignende arrangementer, hvis dette er et fælles ønske på holdet og passer ind i øvrige arrangementer i foreningen.

Der er tale om en eventuel tur til Festival del Sole i Italien. Mere info om dette følger.
 

Audition: Holdet kræver ikke audition, men er udelukkende for tidligere Rep-gymnaster. Hvis du ikke tidligere har været Rep-gymnast, men ønsker at gå på holdet, bedes du sende en motiveret, skriftlig ansøgning til info@lg-gymnastik.dk.

Beskrivelse af alle GymStar-hold


Læs her en kort beskrivelse af forventinger og indholdet af træningerne for hver stilart på hvert niveau.

CLASSIC TALENT


Akro Talent


Til træningen lægges vægt på at øve en masse forskellige akroløft og teknikker i både par og større grupper. Samtidig arbejdes på at øve gymnastens egenfærdigheder: håndstand, håndstand-rulle, vejrmøller til begge sider, spring over gulv, spagat, split, bro, overslag, mm. Derudover er der fokus på en god grundtræning, hvor gymnasterne kan få opbygget styrke, teknik og rytme på en sjov måde.

Træneren lægger vægt på: Lyst, engagement og gå-på-mod.

Rytmisk TalentTil træningen undervises du i gymnastik med og uden håndredskaber. Vi laver sjove og vilde tricks med vimpel, tov, tøndebånd og bold. Der fokuseres på øvelser over gulv, balancer og smidighed. Koreografierne sammensættes med vægt på smidighed kombineret med styrke og yndefulde rytmiske bevægelser i harmoni med musikkens karakter, rytme og tempo.

Træneren lægger vægt på: Lyst, engagement og gå-på-mod.

Spring Talent


Til træningen bliver du udfordret i diverse spring på både airtrack, mini- og dobbelttrampolin, hvor der er god mulighed for at få øvet nogle af de mere avancerede spring samt at få finpudset de basale. Derudover vil der blive fokuseret på at træne egenfærdigheder såsom håndstand og katete. Alt dette er noget, der kræver en god grundstyrke og kropskontrol, og en del af træningen bliver derfor brugt på grundtræning bestående af styrke-, kondi- og tekniktræning.

Træneren lægger vægt på: Lyst, engagement og gå-på-mod.


URBAN TALENT


Modern Talent


På Modern Talent vil du blive præsenteret for en masse forskellige øvelser og bevægelser i alle niveauer og retninger, der sammensættes til mindre koreografier til god musik. Derudover vil du få en god grundtræning, hvor der er fokus på teknikken i øvelserne, styrke, smidighed og udtryk. 

 

Træneren lægger vægt på: Lyst, engagement og gå-på-mod.

Parkour Talent


Der er ikke et Parkour Talent i sæson 19-20.

Street Talent


På Street Talent vil du blive udfordret inden for stilarterne hiphop, house, LA Style og waacking – nogle meget forskellige stilarter med hver sit udtryk. Ud over at træne forskellige koreografier og øvelser inden for stilarterne, vil du samtidig få en masse lækker grundtræning og styrket din musikforståelse.

 

Træneren lægger vægt på: Lyst, engagement og gå-på-mod.


CLASSIC ASPIRANT


Akro Aspirant


Træningen fokuserer primært på to hovedområder: akrobatik og gymnastiske færdigheder. I akrobatikken trænes især de klassiske løft, så gymnasten får en fortrolighed med disse. Af de gymnastiske færdigheder trænes især vejrmøller, hoved- og håndstand, spagat, split samt spring over gulv. Hver træning vil desuden indeholde styrke-, teknik- og grundtræning.

 

Træneren lægger vægt på:

- Fysik: kropskontrol, styrke, smidighed, kondi

- Egenfærdigheder: vejrmøller, hånd- og hovedstand, bro, overslag

- Udstråling: Smil og energi

- Sociale færdigheder: hjælpsomhed, koncentration, ihærdighed, holdånd samt udviklingspotentiale.

Rytmisk Aspirant


Træningen på Rytmisk Aspirant indeholder både elementer fra gymnastik og ballet og består af træning med håndredskaberne vimpel, tov, tøndebånd og bold. Der fokuseres på spring over gulv, balancer, gulvøvelser, smidighed samt et ensartet og æstetisk udtryk i øvelsernes udførelse. Koreografierne sammensættes med vægt på smidighed kombineret med styrke og yndefulde rytmiske bevægelser i harmoni med musikkens karakter, rytme og tempo. Alt sammen noget der er med til at vise gymnasternes kropsbeherskelse og holdets ensartethed. Holdet øver i løbet af året både en rytmisk serie med og uden håndredskaber. Da træning med et nyt redskab kan være ekstra udfordrende forventes det, at gymnasterne øver sig hjemme på øvelser/smidighed/balancer som de har svært ved. 

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke kombineret med blødhed i bevægelserne

- Færdigheder: Smidighed i ryg samt spagat, springkraft, markant kropskontrol og kropsforståelse

- Udstråling: Overskud og kontrol samt evnen til indlevelse i musik og historie

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed

Spring Aspirant


Træningen på Spring Aspirant består af en masse styrke-, smidigheds- og konditionstræning, der alt sammen er med til at styrke gymnasternes springfærdigheder. Der trænes alt fra basale grundspring som flyvekolbøtter, flik flak, kraftspring, overslag, barani og forlæns/baglæns saltoer til mere udfordrende spring såsom dobbeltsalto og skruer, der passer til gymnasternes færdigheder. Der trænes spring på både airtrack, mini- og dobbelttrampolin samt storttrampoliner. Alle springene sammensættes til en kreativ og anderledes performance, der indgår i den samlede Aspirant-performance.

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke, kropskontrol, spændstighed, koordination

- Færdigheder: Forlæns salto, flik flak, håndstand, udviklingspotentiale

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed


URBAN ASPIRANT


 

Modern Aspirant


Træningen på Modern Aspirant består af en blanding af klassisk ballettræning, sving, styrke, smidighed, gulvøvelser og bevægelser/spring over gulv. Vi arbejder på at bruge tyngden i kroppen og fylde bevægelserne ud på en blød, men kraftfuld måde. Vi laver serier, der foregår liggende/kravlende på gulvet såvel som stående og springende. Der lægges stor vægt på gymnastens udtryk og evne til at overbevise publikum om de følelser, de forskellige serier viser.

 

Det lægger trænerne vægt på:
- Fysik: Styrke og kraft kombineret med blødhed i bevægelserne

- Færdigheder: Håndstand-rulle, vejrmøller, springkraft, god kropskontrol og kropdsforståelse, tekniks god udførelse, brug af musikken

- Udstråling: Evne til indlevelse i musik og historie

- Sociale færdigheder: Fokus, koncentration, disciplin, mødestabilitet, hjælpsomhed, engagement

Parkour Aspirant


Træningen på Parkour Aspirant består af en masse styrke-, smidigheds-, konditions- og tekniktræning. Der trænes alt fra basale øvelser (vaults, flips, kravl, balancer osv.) til de mere avancerede sammensætninger, der trænes på udfordrende træningsbaner i et lækkert flow. 

De tricks og øvelser, du lærer til parkour, bliver i løbet af sæsonen sammensat til en sej koreografi, der skal vises til årets LG Forårsopvisning. Det handler om at udfordre sig selv fysisk og psykisk og udvikle sig i et sjovt og trygt fællesskab. Du vil til træning få en god grundteknik og -styrke.  

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke, kropskontrol, spændstighed, koordination

- Færdigheder: Diverse flips, vaults, monkey jump, udviklingspotentiale

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed

Street Aspirant


Træningen på Street Aspirant består af koreografisammensætning, styrketræning og grundtræning samt forståelse for de forskellige dansestilarter. Herunder er der specielt fokus på hiphop, house, waacking og girly style. Holdet arbejder både med at personificere deres dansestil gennem freestyle samt at optræde som et hold. Derudover er et stort fokus på Street Aspirant er at få en forståelse for mere komplicerede sammensætninger af koreografi og overblik over disse.

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysisk: Rytmesans, kondition, styrke, koordination

- Udstråling: Glæde og overskud fra de enkelte koreografiske sammensætninger til at kunne ”være på”.

- Sociale færdigheder: Holdånd, energi, koncentration og vedholdenhed.


CLASSIC REP


Akro Rep


Træningen på Akro Rep består primært af akrobatik; herunder både løft som holdet kreerer i fællesskab samt løft der har udgangspunkt i den klassiske sportsacro. Vi øver både statiske løft og tempomomenter to og to, tre og tre og i større grupper. Akrobatikkens øvelser sammensættes ved brug af rytmiske elementer og klassiske egenfærdigheder til koreografi. Hver træning vil desuden indeholde fast styrketræningspogram samt rytme-, teknik- og grundtræning.

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Kropskontrol, styrke, smidighed, kondi

- Egenfærdigheder: Vejrmøller, hånd- og hovedstand, bro, overslag, kateter, balancer

- Udstråling: Smil og energi

- Sociale færdigheder: Hjælpsomhed, koncentration, ihærdighed og holdånd

Rytmisk Rep


Træningen på Rytmisk Rep indeholder både elementer fra gymnastik og ballet og består af træning med håndredskaberne vimpel, tov, tøndebånd og bold. Der fokuseres på spring over gulv, balancer, gulvøvelser, smidighed samt et ensartet og æstetisk udtryk i øvelsernes udførelse. Koreografierne sammensættes primært af holdets trænere, hvor der lægges vægt på en høj grad af smidighed kombineret med styrke samt yndefulde rytmiske bevægelser i harmoni med musikkens karakter, rytme og tempo. Alt sammen noget der er med til at vise gymnasternes kropsbeherskelse og holdets ensartethed. Holdet øver i løbet af året både en rytmisk serie med og uden håndredskaber. Da træning med et nyt redskab kan være ekstra udfordrende forventes det, at gymnasterne øver sig hjemme på øvelser/smidighed/balancer som de har svært ved. 

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke kombineret med blødhed i bevægelserne

- Færdigheder: Smidighed i ryg samt spagat, springkraft, markant kropskontrol og kropsforståelse

- Udstråling: Overskud og kontrol samt evnen til indlevelse i musik og historie

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed

Spring Rep


Træningen på Spring Rep består af en masse styrke-, smidigheds-, konditions- og koordinationstræning, der alt sammen er med til at styrke gymnasternes springfærdigheder. Der trænes alt fra basale grundspring som forlæns/baglæns saltoer, araberspring, kraftspring og flikflak, til de mere avancerede spring såsom dobbeltroterende spring (dobbelt, dobbelt-out, barani-in, dobbelt-full), flere forlæns/baglæns skruer samt diverse avancerede kombinationsspring, hvor springene sammensættes på bane og gulv. Der trænes spring på både minitrampolin, dobbeltminitrampolin, airtrack og gulv. Alle springene indgår i en kreativ og anderledes performance, der indgår i den samlede Rep-performance. Der vil i løbet af sæsonen være perioder med meget fokus på koreografi til opvisning, ligesom der også vil være perioder med meget fokus på teknik og stationstræning.

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke, kropskontrol, spændstighed, koordination, æstetisk udførelse af springene

- Færdigheder: Forlæns salto, flik flak, håndstand

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed


URBAN REP


Modern Rep


Træningen på Modern Rep består af en blanding af klassisk ballettræning, sving, styrke, smidighed, gulvøvelser og bevægelser/spring over gulv. Vi arbejder på at bruge tyngden i kroppen og fylde bevægelserne ud på en blød, men kraftfuld måde. Vi laver serier, der foregår liggende/kravlende på gulvet såvel som stående og springende. Der lægges stor vægt på gymnastens udtryk og evne til at overbevise publikum om de følelser de forskellige serier viser. Det anbefales, at gymnasten køber et par sorte knæbeskyttere, der bruges til både træning og opvisningerne. 

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke og kraft kombineret med blødhed i bevægelserne

- Færdigheder: Håndstand-rulle, vejrmøller, springkraft, god kropskontrol og kropsforståelse, teknisk god udførelse, brug af musikken

- Udstråling: Evne til indlevelse i musik og historie

- Sociale færdigheder: Fokus, koncentration, disciplin, mødestabil, hjælpsomhed, engagement

Parkour Rep


Træningen på Parkour Rep består af en masse styrke-, smidigheds-, konditions- og tekniktræning. Der trænes alt fra basale øvelser (vaults, flips, kravl, balancer osv.) til de mere avancerede sammensætninger, der trænes på udfordrende træningsbaner og -stationer i et lækkert flow. 

De tricks og øvelser, du lærer til parkour, bliver i løbet af sæsonen sammensat til en sej koreografi, der skal vises til årets LG Forårsopvisning. Det handler om at udfordre sig selv fysisk og psykisk og udvikle sig i et sjovt og trygt fællesskab. Du vil til træning få en god grundteknik og -styrke.
 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysik: Styrke, kropskontrol, spændstighed, koordination

- Færdigheder: Diverse flips, vaults, monkey jump, udviklingspotentiale

- Sociale færdigheder: Fokus, seriøsitet, koncentration, disciplin, hjælpsomhed

Street Rep


Træningen på Street Rep består af koreografisammensætning, styrketræning og grundtræning samt forståelse for de forskellige dansestilarter. Herunder er der specielt fokus på hiphop, house, waacking og girly style. Holdet arbejder både med at personificere deres dansestil gennem freestyle samt at danse side og om side og få de enkelte dansestilarter til at spille godt sammen, så det ser fedt ud, når vi optræder som et hold. Derudover er et stort fokus på Street Rep at få en forståelse for mere komplicerede sammensætninger af koreografi og overblik over disse.

 

Trænerne lægger vægt på:

- Fysisk: Rytmesans, kondition, styrke/spændstighed, koordination og kropskontrol.

- Udstråling: Glæde og overskud fra de enkelte koreografiske sammensætninger til at kunne ”være på”.

- Sociale færdigheder: Holdånd, energi, koncentration og vedholdenhed.


AFTER REP


AllStars Rytme


Holdet er for gamle Rep-gymnaster i alderen 18 år+, der synes det er sjovt at gå til dans og gymnastik og stadig gerne vil holde sig i gang og udfordres til en ugentlig træning og deltage i nogle opvisninger i løbet af sæsonen. Holdet træner sammen én dag om ugen, hvor det forventes, at man prioriterer at komme til træningen – særligt op til diverse opvisninger.

Træningen vil bestå af en spændende og eksperimenterede blanding af rytmisk gymnastik, street dance og modern dance og vil ende ud i en kreativ performance sammen med AllStars Spring.

 

Trænerne lægger vægt på:

Det skal være sjovt, hårdt og inspirerende at gå på AllStars. Man skal have lyst til at lære og udvikle sin dans og gymnastik, samtidig med at man indgår i fællesskabet. 

AllStars Spring


Holdet er for gamle Rep-gymnaster i alderen 18 år+, der gerne vil holde sig i gang og udfordres til en ugentlig træning og deltage i nogle opvisninger i løbet af sæsonen. Holdet træner sammen én dag om ugen, hvor det forventes, at man prioriterer at komme til træningen – særligt op til diverse opvisninger.

Nogle uger kommer holdet til at træne sammen med AllStars Rytme, særligt når der skal trænes til opvisning, da opvisningen er sammen med dette hold. Til træning vil der være både styrke-, kondi-, teknik- og smidighedstræning.

 

Trænerne lægger vægt på:

Det skal være sjovt, hårdt og inspirerende at gå på AllStars. Man skal have lyst til at lære og udvikle sin gymnastik, samtidig med at man indgår i fællesskabet. 

VIL DU VÆRE SPONSOR?


Kunne du tænke dig at være sponsor for GymStars og blive synlig på flyers, plakater og evt. hjemmeside og T-shirts. Skriv til info@lg-gymnastik.dk for at høre nærmere.

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold flere steder i de to kommuner og et meget stort trænerteam. Hvis du er i tvivl, om hvor vi er eller måske, hvem vi er, så kan du læse mere om det ved at følge de to links nedenfor.
 

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk