GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini Rep, Junior Rep, Rep og After Rep. Mini Rep er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior Rep på et tidspunkt. De udtagede Junior Rep'er aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

KALENDER

Sideoversigt

 

Opvisninger i sæson 20-21

I denne sæson skal alle GymStar-hold (Mini Rep, Junior Rep, Rep, After Rep) deltage i en række spændende opvisninger. Der vil løbende komme info omkring tidspunkter, mødesteder, kostumer osv. på denne side.

Rep vil deltage i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne, LG Forårsopvisninger, GymDanmarks Gymnasternes Dag Sjælland. Der vil kommende løbende information om dette og om eventuelle andre opvisninger eller ture. Den roterende lørdagstræning bruges på at sammensætte opvisningsprogrammet, og der er derfor kun én generalprøve for dem i forbindelse med LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Junior Rep deltager i LG GymnastikJuleland, GymDanmarks Gymnasternes Dag Sjælland og LG Forårsopvisninger. Junior Rep har fast lørdagstræning ca. en gang om måneden, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Mini Rep deltager i LG Forårsopvisning og DGI Forårsstævne Børne-juniordag. Mini Rep har fast lørdagstræning ca. en gang om måneden, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.t.

After Rep (Rytme 18-35 år, Spring 18-35 år) deltager i LG GymnastikJuleland, DGI Stenbrostævne og i LG's Forårsopvisninger.

After Rep (Rytme 35-50 år) deltager i LG's Forårsopvisninger.
BEMÆRK
Kalenderen herunder opdateres løbende.
Klik på begivenheden for at læse mere om det specifikke arrangement.
August

LG GymnastikJuleland 2020

Mere info følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Dato: Søndag den 13. december 2020
Tid:
Sted: Kildeskovshallen
Hvem: Junior Rep, Rep og After Rep deltager i Show 1 + 2
 

Program:


Underviser på workshop
Er du Rep-gymnast, og ønsker du at undervise på en af workshops'ene, så skriv til info@lg-gymnastik.dk.

Tilmeld 

Bemærk

DGI Stenbrostævne 2021

Mere info følger

Dato:  30. januar 2021
Tid:
Sted: Frederiksberg Hallerne
Hvem: After Rep Rytme 18-35 år+ og Spring 18-35 år+
Tilmelding: 

Program:

DGI Forårsopvisninger 2021

- Børndedag/Junior- og Voksendagene
Mene info følger så snart det kommer fra DGI.

Sted: DGI-Byen Idrætshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark.
Dato
Tilmelding:
Deltagere:
  • Mini Rep: Akro, Modern-Rytme, Street og Spring
  • Rep: Akro, Modern, Rytmisk, Street, Parkour og Spring
Mødetid og -sted:
  • Mini Rep:
  • Rep: 
  • Alle møder: Indgangen ved klatrevæggen, lige indenfor til højre.
OpVARMningstid

OpVISningstid:
  • Mini Rep: 
  • Rep: 
Kostumer:
Bemærk, at bortkommet eller ødelagt kostume skal erstattes. Husk at kostumer skal HÅNDvaskes.

Kostumeaflevering:

Makeup, hår, osv.: Kontakt din cheftræner for at høre om hår og makeup. Det skal for så vidt muligt være klar hjemmefra.
HUSK: ingen smykker, ingen neglelak, ingen sokker og intet synligt undertøj og/eller sportsbh. Husk desuden sporstape i hudfarvet eller sort (hvis nødvendigt).

Tilmelding: Nødvendig. Tilmelding kan ikke refunderes, da vi har betalt til DGI ved tilmelding.

Adgangsbillet: Nedenstående aktiveringskode udløser et adgangskort for gymnaster og instruktører til Forårsopvisning Børnedagen og junior- og voksendagene i DGI Storkøbenhavn. Koden skal aktiviteres i app'en DGI Gymnastik, som du skal downloade. Læs mere i vejledning nedenfor.
  • Mini Rep: 
  • ​Rep: 

Beskrivelse
Hvert år deltager nogle af LG's GymStarhold i DGI Storkøbenhavns Forårsopvisninger. I sæson 20-21 deltager både Mini Rep og Rep.

Opvisningsprogrammet fastlægges af DGI's stævneudvalg, som består af frivillige kræfter. Stævneudvalget forventer at have programmet klar ca. 3 uger før stævnet. Så snart vi har fået besked, giver vi jer besked. I behøver derfor ikke at skrive og spørge ind til nærmere tidspunk ;-)

Med din tilmelding skal du derfor som gymnast være sikker på, at du kan deltage, uanset hvornår vi ender med at skulle opvise.

Går du på flere Rep-hold skal du blot tilmelde dig Rep en enkelt gang. Det samme gælder for Mini Rep. Går du på hold med flere niveauer (fx både Rep og Mini Rep), skal du tilmelde dig begge niveauer.

Bemærk:

 
Tilskuerbilletter
Der plejer at kunne købes billetter i døren. LG sælger ikke tilskuerbilletter. Vi håber på en masse opbakning fra familie og venner :-)
Vejledning til aktivering af adgangskort (39.5 Kb)

LG Forårsopvisninger 2021


Mere info følger efter jul...

Bemærk: Tilmeld dig kun én gang og skriv til info@LG-gymnastik.dk, hvilke opvisninger du deltager i, så vi kan registrere, at du er tilmeldt korrekt.
 

Gymnasternes Dag Sjælland 2021

Mere info følger

Dato
Tid:
Sted
Hvem: Junior Rep og Rep
Tilmelding:  

Program:

 

 

Gym for Life 2021 (Danmark)

Hvis Rep udtages til Gym for Life Portugal 2021, skal holdene også deltage i det danske Gym for Life som optakt. Mere info følger i efteråret.

Læs om Gym for Life-konkurrencen HER.

Dato
Tid
Sted:
Hvem: Som udgangspunkt alle Rep-hold.
Pris: Ukendt
Program: Ukendt


Indbetalingen kan ikke refunderes, når først den er betalt videre til GymDanmark, bustransport eller øvrige samarbejdspartnere.
 

GymnastikSommerland 2021


For første gang afholder vi GymnastikSommerland - en pendant til GymnastikJuleland. LG's første Sommerland bliver uden workshops, men med et brag af et SommerShow!!
Mere info følger.

Dato: Lørdag den 19. juni 2021
Sted: Kildeskovshallen, Hal 1.
Deltagere
 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk