GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep- og After Rep-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

KALENDER

Sideoversigt

 

Opvisninger i sæson 19-20

I denne sæson skal både GymStars, Aspiranter, Talenter og AllStars deltage i en række spændende opvisninger. Der vil løbende komme info omkring tidspunkter, mødesteder, kostumer osv. på denne side.

Rep vil deltage i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne, LG Forårsopvisninger. Der vil kommende løbende information om dette og om eventuelle andre opvisninger eller ture. Rep har fast lørdagstræning, hvor de her vil bruge tid på at sammensætte opvisningsprogrammet, og der er derfor kun én generalprøve for dem i forbindelse med LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Aspiranterne deltager i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne og LG Forårsopvisninger. Aspiranterne har fast månedlig lørdagstræning, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Talenterne deltager i LG Forårsopvisning. Talenterne har fast månedlig lørdagstræning, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

AllStars deltager i LG GymnastikJuleland og i LG's Forårsopvisninger.
BEMÆRK
Kalenderen herunder opdateres løbende.
Klik på begivenheden for at læse mere om det specifikke arrangement.
August

LG GymnastikJuleland 2019


Dato: Søndag den 15. december 2019
Tid: Kl. 9.30-14.45
Sted: Kildeskovshallen
Hvem: Aspiranter, Rep og AllStars deltager i Show 1 + 2
            Undtagelse: Parkour Aspirant deltager IKKE i JuleShowet.

Program:
Workshop og Show: kl. 9.30-13.00
Show 2: kl. 13.15-14.35

Se nærmere opvisningsprogram ved at klikke på begivenheden i kalenderen herover.

Underviser på workshop
Er du Rep-gymnast, og ønsker du at undervise på en af workshops'ene, så skriv til info@lg-gymnastik.dk.

Tilmeld dig som gymnast herunder. Tilmelding er gratis, men nødvendig for alle opvisende gymnaster.
(Billetkøb til Workshop + Show samt Show åbner snarest - I får mail).

Bemærk: Der kan stadig forekomme mindre ændringer til tidspunkterne.

DGI Forårsopvisninger

- Junior- og Voksendagene

Sted: DGI-Byen Idrætshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark.
Dato: fredag den 6. marts 2020.

Deltagere:
 • Aspiranter: Akro, Modern, Rytmisk, Street og Spring
 • Rep: Akro, Modern, Rytmisk, Street og Spring
Mødetid og -sted:
 • Aspiranter: Kl. 17.15 
 • Rep: Kl. 19.00
 • Alle møder: Indgangen ved klatrevæggen, lige indenfor til højre.
OpVARMningstid i Sportshuset (bruges til generalprøve):
 • Aspiranter:18.28-18.53 (25 min.)
 • Rep: 19.51-20.16 (25 min.)

OpVISningstid:
 • Aspiranter: Kl. 19.08-19.34
 • Rep: Kl. 20.33-21.01
KostumerEr udleveret eller bliver det snarest. I husker SELV at medbringe alle dele af kostumet. Bemærk, at bortkommet eller ødelagt kostume skal erstattes. Husk at kostumer skal HÅNDvaskes.

Kostumeaflevering: I beholder kostumet og afleverer først efter SommerShow den 20. juni.

Makeup, hår, osv.: Kontakt din cheftræner for at høre om hår og makeup. Det skal for så vidt muligt være klar hjemmefra.
HUSK: ingen smykker, ingen neglelak, ingen sokker og intet synligt undertøj og/eller sportsbh. Husk desuden sporstape i hudfarvet eller sort (hvis nødvendigt).

Tilmelding: Nødvendig. Tilmelding kan ikke refunderes, da vi har betalt til DGI ved tilmelding.

Adgangsbillet: Nedenstående aktiveringskode udløser et adgangskort for gymnaster og instruktører til Forårsopvisning junior- og voksendagene i DGI Storkøbenhavn. Koden skal aktiviteres i app'en DGI Gymnastik, som du skal downloade. Læs mere i vejledning nedenfor.
 • Aspiranter: CFX - Y1K
 • ​Rep: GDA - WBY

Beskrivelse
Hvert år deltager nogle af LG's GymStarhold i DGI Storkøbenhavns Forårsopvisninger. I sæson 19-20 deltager både aspiranter og rep'ere i Junior- og voksenstævnet, som afholdes fra fredag den 6. marts kl. 18 til lørdag den 7. marts kl. 18.

Opvisningsprogrammet fastlægges af DGI's stævneudvalg, som består af frivillige kræfter. Stævneudvalget forventer at have programmet klar ca. 3 uger før stævnet. Så snart vi har fået besked, giver vi jer besked. I behøver derfor ikke at skrive og spørge ind til nærmere tidspunk ;-)

Med din tilmelding skal du derfor som gymnast være sikker på, at du kan deltage, uanset hvornår vi ender med at skulle opvise.

Går du på flere Rep-hold skal du blot tilmelde dig Rep en enkelt gang. Det samme gælder for Aspiranter. Går du på hold med flere niveauer (fx både Rep og Aspirant), skal du tilmelde dig begge niveauer.

Bemærk:
- Parkour Rep deltager ikke i DGI's Forårsopvisninger i 2020.
- Parkour Aspirant deltager ikke i DGI's Forårsopvisninger i 2020.
- Talent-hold deltager ikke i DGI's Forårsopvisninger i 2020.
 
Tilskuerbilletter
Der plejer at kunne købes billetter i døren. LG sælger ikke tilskuerbilletter. Vi håber på en masse opbakning fra familie og venner :-)
Vejledning til aktivering af adgangskort (39.5 Kb)

LG Forårsopvisninger 2020


Læs mere HER.

Bemærk: Tilmeld dig kun én gang og skriv til info@LG-gymnastik.dk, hvilke opvisninger du deltager i, så vi kan registrere, at du er tilmeldt korrekt.
 

Gym for Life 2020 (Danmark)


GymStars Rep deltager i det danske Gym for Life 2020.
Læs om Gym for Life-konkurrencen HER.

Dato: Lørdag den 6. juni til søndag 7. juni 2020.
Tid: Lørdag morgen til søndag eftermiddag/aften
Sted: Vejle
Hvem: Som udgangspunkt alle Rep-hold.
Pris: Ukendt, men omkring 450 kr.
Program: Ukendt

Mere info følger.

Tilmeld dig 1. rate herunder (200 kr.)

Indbetalingen kan ikke refunderes, når først den er betalt videre til GymDanmark, bustransport eller øvrige samarbejdspartnere.
 

GymnastikSommerland


For første gang afholder vi GymnastikSommerland - en pendant til GymnastikJuleland. LG's første Sommerland bliver uden workshops, men med et brag af et SommerShow!!
Reserver allerede nu dagen og følg med her på siden for mere info.

Dato: Lørdag den 20. juni 2020
Sted: Kildeskovshallen, Hal 1.
Deltagere: Aspiranter, Rep og AllStars laver show.
 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk