GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte Gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Talent-, Aspirant-, Rep- og After Rep-hold. Talentholdene er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Aspirant på et tidspunkt. De udtagede Aspiranthold aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

KALENDER

Opvisninger i sæson 19-20

I denne sæson skal både GymStars, Aspiranter, Talenter og AllStars deltage i en række spændende opvisninger. Der vil løbende komme info omkring tidspunkter, mødesteder, kostumer osv. på denne side.

Rep vil deltage i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne, LG Forårsopvisninger. Der vil kommende løbende information om dette og om eventuelle andre opvisninger eller ture. Rep har fast lørdagstræning, hvor de her vil bruge tid på at sammensætte opvisningsprogrammet, og der er derfor kun én generalprøve for dem i forbindelse med LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Aspiranterne deltager i LG GymnastikJuleland, DGI Forårsstævne og LG Forårsopvisninger. Aspiranterne har fast månedlig lørdagstræning, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

Talenterne deltager i LG Forårsopvisning. Talenterne har fast månedlig lørdagstræning, som vil blive brugt til at sammensætte deres opvisningsprogram. Der vil derfor som udgangspunkt kun være en enkelt generalprøve i løbet af sæsonen, nemlig inden LG's Forårsopvisninger. Generalprøvetiderne vil fremgå af generalprøveplanen, der kommer senere på året.

AllStars deltager i LG GymnastikJuleland og i LG's Forårsopvisninger.
BEMÆRK
Kalenderen herunder opdateres løbende.
Klik på begivenheden for at læse mere om det specifikke arrangement.
August
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk