GYMNASTIKJULELAND

Søndag den 16. december 2018 afholder vi traditionen tro GymnastikJuleland i Kildeskovshallen. GymnastikJuleland er en hyggelig dag i julens og gymnastikkens tegn med workshop og efterfølgende show.

Hele familien er velkommen til den store workshop, hvor alle kan prøve kræfter med de mange stilarter inden for gymnastikken. Bedstemor kan hulahoppe, far kan lave flikflak, børnene kan lege med vimpler eller dyrke parkour, og mor kan fyre den af med seje dansemoves.

Arrangementet afsluttes med en flot opvisning fra vores helt egne GymStars Rep og Aspiranter, der viser, hvad de har arbejdet med i sæsonen indtil videre.

Nedenfor kan du købe billetter til enten Workshop eller Show - eller begge dele.

Bemærk, at man modsat forrige år skal købe billetter separat til Workshop og Show og ikke kan købe en samlet billet i år.

Billetterne går efter først-til-mølle.

LG Shoppen

Mangler du den perfekte julegave i år! Så smut forbi LG Shoppen, hvor du kan købe alt fra nøgleringe og paraplyer til hoodies og gymnastikdragter - alt sammen selvfølgelig med LG logo, så du kan se super sej ud! 

Hvornår: Søndag den 16. december 2018 til GymnastikJuleland
Hvor: Kildeskovshallen, indgang D, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte

 

Kildeskovshallens Fysioterapi


Kildeskovshallens Fysioterapi vil i år stå klar til at besvare spørgsmål og evt. rådgive omkring skadesforebyggelse, kost og behandling af skader til GymnastikJuleland. Desuden vil du have mulighed for at vinde gavekort til massage i LG’s Tombola. Kildeskovshallens Fysioterapi har indgået samarbejde med LG og tilbyder fremover alle LG-medlemmer rabat på behandling og vejledning i klinikken.
 
Hvis du er i tvivl om hvem vi er eller hvor vi er, så kan du læse mere på de følgende links. 
TRÆNERE
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk