KOM TIL GYMNASTIKJULELAND

Søndag den 15. december 2019 afholder vi traditionen tro GymnastikJuleland i Kildeskovshallen. GymnastikJuleland er en hyggelig dag i julens og gymnastikkens tegn med workshop og efterfølgende show.

I år er GymnastikJulelandet opdelt i to arrangementer. Først inviterer vi til den store workshop for hele familen, hvor der vil være mulighed for at prøve kræfter med spring i Gymnastikcenteret, sjove parkourbaner, juletwist og hulahoptricks for hele familien. Workshoppen afsluttes med et hyggeligt "GymStar Juleshow" med LG's repræsentationshold.

Juleshowet kan genses i separat opvisning derefter.

Nedenfor kan du købe billetter til enten Workshop og Show - eller kun Show.

Billetterne går efter først-til-mølle.
Bemærk: Billetkøbet kan ikke fortrydes, men der kan købes, sælges og byttes på vores Facebookside HER.

LG Shoppen

Mangler du den perfekte julegave i år? Så smut forbi LG Shoppen, hvor du kan købe alt fra nøgleringe og paraplyer til hoodies og gymnastikdragter - alt sammen selvfølgelig med LG logo, så du kan se super sej ud! 

Hvornår: Søndag den 15. december 2019 til GymnastikJuleland
Hvor: Kildeskovshallen, indgang D, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte

 


Kildeskovshallens Fysioterapi

 

Kildeskovshallens Fysioterapi vil i år stå klar til at besvare spørgsmål og evt. rådgive omkring skadesforebyggelse, kost og behandling af skader til GymnastikJuleland. Desuden vil du have mulighed for at vinde gavekort til massage i LG’s Tombola. Kildeskovshallens Fysioterapi har indgået samarbejde med LG og tilbyder fremover alle LG-medlemmer rabat på behandling og vejledning i klinikken.

  
Hvis du er i tvivl om hvem vi er eller hvor vi er, så kan du læse mere på de følgende links. 
TRÆNERE
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk