FRIVILLIGE

Har du lyst til at være en del af en forening i rivende udvikling? Har du lyst til at sætte præg på dit barns idrætsaktivitet? Så er vores frivillige Team Hjælpemor og Hjælpefar helt sikkert et sted for dig.

Som hjælpemor eller hjælpefar kan du vælge imellem et eller flere af fem teams, der hver håndterer forskellige opgaver forbundet med opvisninger, workshops og andre arrangementer i løbet af sæsonen. Nedenfor kan du se en beskrivelse af de fem teams.


Som en del af et team bliver du kontaktet, hver gang vi har brug for hjælp. Vi kommer med opgaven - du melder dig til, hvis du har interessen og tiden. Ingen forpligtelser. Som en del af Team Hjælpemor og Hjælpefar modtager du en officiel T-shirt med titlen, og så får du selvfølgelig glæden ved at hjælpe andre.

Tilmelding 


Tilmeld dig teamet af hjælpemødre og -fældre HER, og skriv derefter til info@lg-gymnastik.dk, hvilke(t) af de fem teams du ønsker at være en del af samt din T-shirtstørrelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

KreaTeamet:


Fest, farver og hyggeligt selskab! KreaTeamet er for dig, der elsker pynt, kreativitet og flotte forvandlinger. Sammen sørger vi for, at kedelige sportshaller omdannes til farverige festligheder klar til opvisninger og diverse arrangementer. Balloner, bannere og beach flags er nøgleordene, men der er også plads til kreative udfoldelser, og kun fantasien sætter grænser.

VaskeTeamet:


Synes du, at det er hyggeligt at give en hånd med til dit barns opvisninger, men har du ikke tid til at være i hallen flere timer før eller efter, så er VaskeTeamet lige noget for dig! Det er en super vigtig opgave, der kræver lidt kærlighed og tålmodighed at vaske kostumer til gymnasterne, da de skal være klar til at blive brugt igen og gerne skal kunne holde i mange år. Det er jo også en oplagt mulighed til at lære dit barn, hvordan man pænt kan tælle og lægge tøj sammen.

ShopTeamet:


Er du smilende og imødekommende, og synes du, at det lyder hyggeligt at bruge et par timer ved et eller flere af LG’s opvisninger eller arrangementer, hvor dit barn alligevel er, så er LG’s ShopTeam lige noget for dig. Melder du dig i ShopTeamet, vil du få nogle hyggelige timer med andre forældre, du vil møde en masse glade gymnaster og forældre og ikke mindst hjælpe med at sælge dem noget af det LG-tøj som de ønsker sig allermest.

SmedeTeamet:


SmedeTeamet er LG’s allerstærkeste team, der under opvisninger og store events er ansvarlige for redskaberne, der skal stilles klar til de mange flotte opvisninger. Opgaver i teamet indebærer planlægning, samarbejde, teknik og koordinering på højeste plan. Det er altid en fest at være med, og man får brugt både muskler og hjerne, når man skal stille opstillinger frem på få minutter. Det kræver råstyrke og evnen til at holde hovedet koldt under pres. Melder du dig som LG Smed, kan du godt forvente en masse hygge, sjov og adrenalinkick, når vi sammen skal sikre, at de flotte shows kører på skinner!

FoodTeamet:


Er du næste deltager i Den Store Bagedyst, eller kan du bare godt lide at stå derhjemme og hygge med lidt kagebagning måske med din familie? Måske er du mere supersælgeren, som holder af at lange kaffe og kage over disken? Så er FoodTeamet helt sikker lige noget for dig. I FoodTeamet bager vi kager til at sælge sammen med en kop kaffe fx til vores årlige Forårsopvisninger.

OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk