HOLD I FORÅRSSÆSON 2020

 

Digitalt Forårsprogram

Tilmelding åbner på onsdag den 6. maj kl. 12.00. Tilmelding går efter først-til-mølle.
Undervisningen vil foregå på en lukket platform, hvor det er muligt at se og kommunikere med træneren og på sjove måder træne sammen med de andre deltagere på holdet.

Tid/dag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

kl. 15.30

 

Børnegymnastik 3-7 år

 

 

kl. 16.00

Spring Teknik 8-12 år

Rytme 8-13 år+ (start 16.15)

Parkour Styrketræning 11 år+

Street 8-13 år+ (start kl. 16.30)

kl. 17.00

Spring Teknik 13 år+

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 20.00

Motion voksen

 

 

 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet. Hvert hold vil vare 25-40min. afhængig af stilart og aldersgruppe.


Pris og donation
Hvert hold koster 100 kr. for fem undervisningsgange (svarende til 20kr/undervisningsgang). Hvis du ønsker at støtte LG gymnastik yderligere, er du meget velkommen til at du donere et valgfrit beløb til vores mobilepay 320535.

Minimumsgrænse
Bemærk, at for at holdet kan komme op at køre, skal der være minimum 15 deltagere. Såfremt holdet ikke kommer op at køre, vil du naturligvis få refunderet din indbetaling.

 
Den normale forårssæson 2020 er grundet coronavirus/Covid-19 desværre blevet aflyst. Du får refunderet din indbetaling. Læs mere i udsendt mail.

Tilmeld dig i stedet et digitalt hold med træning hver uge i løbet af maj og juni. 
I menuen oppe til højre kan du finde Lyngby og Gentofte Gymnastiks holdoversigt under "Hold". Vi tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dansegymnastik, Modern, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, Springgymnastik, SPRÆL og Street. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i menuen. Vi håber du finder det hold du er interesseret i ellers så skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om hvor vi underviser, eller hvem vi er, kan du følge de to links forneden for at læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks undervisningssteder og trænere.
 


VIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar ang. hold og tilmelding HER
 


 

HANDELSBETINGELSER

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser igennem inden tilmelding. Find dem HER.
 


 

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi anbefaler at du læser vores Privatlivspolitik igennem inden tilmelding. Find den HER.
 PRØVETIMER

Vi kan desværre tilbyde prøvetimer, da mange af vores hold hurtigt bliver fyldt og der derfor også står medlemmer på ventelister. Derudover er det vigtigt at trænerne har overblik over tilmeldte gymnaster og samtidig kan vi garantere en plads på et hold hvis man på forhånd er tilmeldt.

MULIGHED FOR FRAMELDING
I hovedsæsonen (august-april) har man en "prøveperiode" på 3 træningsgange (de første tre gange efter tilmelding). Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 træningsgange kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på kr. 200,-. Læs evt. mere om dette i handelsbetingelserne

Bemærk at vores trænere har ret til at afvise børn og voksne som dukker op på hold og ønsker prøvetræning. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde udenfor lokalet indtil undervisningen er færdig. 
 ÅRETS OPBYGNING

I Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august- april) og en Forårssæson (april/maj-juni). 

Når tilmeldingen åbner, har nuværende medlemmer førsteret til at tilmelde sig, så de får muligheden for at fortsætte i foreningen (bemærk at tilmelding altid er efter først til mølle princippet, og at man derfor ikke kan garanteres plads selvom man er eksisterende medlem). Ugen efter åbnes op først for ventelister fra hovedsæsonen og søskende og derefter for tilmelding af nye medlemmer.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Forårsopvisninger. Deltagelse i disse events er ikke en del af holdkontingentet og betaling hertil foregår derfor separat. PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som "Passivt Medlem" HER.
 


 

SØSKENDEPROFIL

Søskende (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig samtidig med ventelister. Opret en profil til søskende af HER
 FIND DIN TRÆNER

Se alle LGs trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lyngby og Gentofte Gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Se alle undervisningsstederne HER.
Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk