HOLD I FORÅRSSÆSON 2020

 

Digitalt Forårsprogram

Tilmelding åbner på onsdag den 6. maj kl. 12.00. Tilmelding går efter først-til-mølle.
Undervisningen vil foregå på en lukket platform, hvor det er muligt at se og kommunikere med træneren og på sjove måder træne sammen med de andre deltagere på holdet.

Tid/dag

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

kl. 15.30

 

Børnegymnastik 3-7 år

 

 

kl. 16.00

Spring Teknik 8-12 år

Rytme 8-13 år+ (start 16.15)

Parkour Styrketræning 11 år+

Street 8-13 år+ (start kl. 16.30)

kl. 17.00

Spring Teknik 13 år+

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 20.00

Motion voksen

 

 

 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet. Hvert hold vil vare 25-40min. afhængig af stilart og aldersgruppe.


Pris og donation
Hvert hold koster 100 kr. for fem undervisningsgange (svarende til 20kr/undervisningsgang). Hvis du ønsker at støtte LG gymnastik yderligere, er du meget velkommen til at du donere et valgfrit beløb til vores mobilepay 320535.

Minimumsgrænse
Bemærk, at for at holdet kan komme op at køre, skal der være minimum 15 deltagere. Såfremt holdet ikke kommer op at køre, vil du naturligvis få refunderet din indbetaling.

 
Den normale forårssæson 2020 er grundet coronavirus/Covid-19 desværre blevet aflyst. Du får refunderet din indbetaling. Læs mere i udsendt mail.

Tilmeld dig i stedet et digitalt hold med træning hver uge i løbet af maj og juni. 
I menuen oppe til højre kan du finde Lyngby og Gentofte Gymnastiks holdoversigt under "Hold". Vi tilbyder mange hold inden for hver af stilarterne Akrobatik, Dansegymnastik, Modern, Motion, Parkour, Rytmisk Gymnastik, Springgymnastik, SPRÆL og Street. Holdene er spredt på forskellige undervisningssteder i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du kan læse mere om hvert enkelt hold ved at klikke dig ind på holdtyper i menuen. Vi håber du finder det hold du er interesseret i ellers så skriv til info@lg-gymnastik, vi sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om hvor vi underviser, eller hvem vi er, kan du følge de to links forneden for at læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks undervisningssteder og trænere.
 
VIGTIG INFORMATION


F.A.Q.

Find de oftest stillede spørgmål og svar angående hold og tilmelding HER
 


HANDELSBETINGELSER

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser igennem inden tilmelding. Find dem HER.
 


PRIVATLIVSPOLITIK

Vi anbefaler, at du læser vores Privatlivspolitik igennem inden tilmelding. Find den HER.

 


ÅRETS OPBYGNING

I LG gymnastik har vi to sæsoner i løbet af skoleåret - en Hovedsæson (slut august til april) og en Forårssæson (april/maj til juni). Tilmeldingen til et hold varer så længe, holdet kører inden for pågældende sæson.

I løbet af hovedsæsonen vil der være flere events som f.eks. GymnastikJuleland og Forårsopvisninger. Deltagelse i disse events er ikke en del af kontingentet, og betaling hertil foregår derfor separat. 
 


PRØVETIMER

Vi kan desværre tilbyde prøvetimer, da mange af vores hold hurtigt bliver fyldt og der derfor også står medlemmer på ventelister. Derudover er det vigtigt at trænerne har overblik over tilmeldte gymnaster og samtidig kan vi kun garantere en plads på et hold, hvis man på forhånd er tilmeldt.

MULIGHED FOR AFMELDING
I hovedsæsonen (august-april) har man en prøveperiode på 3 træningsgange (de første tre uger efter tilmelding). Hvis man vælger at afmelde sig indenfor de første 3 uger kan man få det fulde kontingent tilbage, fratrukket et administrationsgebyr på kr. 200,-. Læs evt. mere om dette i handelsbetingelserne

Bemærk at vores trænere har ret til at afvise børn og voksne, som dukker op på hold og ønsker prøvetræning. Hvis ens barn har en legeaftale kan vennen/veninden være nødt til at sidde uden for lokalet, indtil undervisningen er færdig.
 


TILMELDING

Tilmeldingen åbner ad tre omgange.

  1. Tilmelding åbner først for aktive medlemmer. Som aktivt medlem tæller et medlem, der i indeværende kalenderår har været tilmeldt et hold i hovedsæsonen.
  2. Tilmelding åbner dernæst for ventelistemedlemmer fra hovedsæsonen, forårssæsondeltagere fra indeværende kalenderår og søskende til aktive medlemmer.
  3. Tilmelding åbner sidst for nye medlemmer og passive medlemmer (herunder også medlemmer som ikke hører under ovenstående to kategorier)

Bemærk, at tilmeldingen altid er efter først til mølle-princippet, og at man derfor ikke kan garanteres plads, selvom man er eksisterende medlem.
 


AFMELDING

Du kan altid afmelde dig et hold, som du er tilmeldt.
Vi refunderer hele eller dele af kontingentet afhængig af, hvornår vi modtager din afmelding til et hold.
Læs mere i Handelsbetingelserne HER.
 


PASSIVT MEDLEM

Hvis du ikke er interesseret i at tilmelde dit barn lige nu, men gerne vil holdes opdateret/påmindes når vi åbner for tilmelding mv., kan du tilmelde dig som Passivt medlem HER.
 


SØSKENDEPROFIL

Søskende (der ikke i forvejen er medlemmer) til eksisterende medlemmer kan tilmelde sig i runde 2. Opret en profil til søskende af HER.
 


FIND DIN TRÆNER

Se alle LG's trænere HER, og find kontaktinformation på lige netop din træner, hvis du har specifikke spørgsmål til et hold.
 


KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LG gymnastik enten på mail eller telefon HER.
 UNDERVISNINGSSTEDER

LG gymnastik har hold i både Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommune. Se alle undervisningsstederne HER.
Ved at klikke på menuen oppe til højre kan du under "Hold" se oversigten over de hold Lyngby og Gentofte Gymnastik tilbyder. Du kan frit kigge på alle holdene og i bunden af deres sider står der en mere uddybbende beskrivelse af dem. Der er bl.a. også videoer hvor du kan se mere omkring holdet. Det er også på holdets side at man tilmelder sig. 

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål kan du skrive til os her.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk