LG FORÅRSOPVISNINGER 2019

LG gymnastik afholder hvert år sine årlige Forårsopvisninger, hvor børn, unge og voksne har mulighed for at vise, hvad de har gået og arbejdet med i løbet af sæsonen.
I denne sæson afholder LG hele fem Forårsopvisninger i løbet af weekenden d. 5.-7. april 2019 i GENTOFTEHALLEN, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte. 


Find informationer her på siden om: Find informationer om den specifikke opvisning, billetsalg, halplan og opvisningsrækkefølge over LGs fem Forårsopvisninger, klik og læs mere herunder (Find din/dit barns opvisning HER:
  1. Fredag d. 5/4 kl. 19.00-20.30
  2. Lørdag d. 6/4 kl. 14.30-16.00
  3. Lørdag d. 6/4 kl. 17.00-19.00
  4. Søndag d. 7/4 kl. 9.30-11.30
  5. Søndag d. 7/4 kl. 14.00-16.00
     

Hvad er LG's Forårsopvisninger?

Forårsopvisninger er en gammel gymnastik tradition, der markerer afslutningen på en gymnastiksæson. Det sker med flotte optrædener fra de spændte og glade gymnaster, faneindmarch, fællessang og masser af sjove oplevelser. For andet år i træk foregår LGs Forårsopvisninger i den flotte Gentoftehal, der er med til at sætte rammerne om en weekend fyldt med gymnastik, parkour og dans. 

I en glad og festlig atmosfære med balloner, lysshow og fed musik samles børn, unge og voksne fra foreningen for at vise hinanden og deres familier en bid af det, de har trænet på igennem sæsonen. Det er super sjovt og en fantastisk oplevelse - I skal bare begynde at glæde jer!
 
I LG opdeler vi i år Forårsopvisningen i fem shows á 1,5-2 timers varighed. Det betyder fem tætpakkede shows hvor publikum og deltagere sidder og står tæt og virkelig danner en god og festlig ramme om dem, der opviser. Til forskel fra et traditionelt gymnastikstævne, hvor familien skal sidde i hallen hele dagen, bliver disse shows med sin to- timersstruktur desuden tidsmæssigt overskueligt og en uforglemmelig afslutning på en sæsons træning.

Som noget nyt er alle vores dejlige parkourudøvere også inviteret til at deltage i denne festlige weekend, hvor de til en slags åben træning/parkour jam, kan få lov til at vise alle de seje moves og tricks, de har lært i løbet af sæsonen. 
 
Det er en KÆMPE oplevelse at være med til LG Forårsopvisning både for gymnasterne og familien, hvorfor vi kun kan opfordre til at tilmelde jer. Træningen efter vinterferien kommer i høj grad til at dreje sig om opvisningen, så det kan børnene begynde at glæde sig til. Såfremt dit barn ikke skal med til opvisning er det stadig sjovt at være med til træningen, og trænerne er gode til at dele holdet op så alle får noget godt ud af træningen.

Gymnasttilmeldingen foregår HER.

Hvad har man på til en LG Forårsopvisning?

Til LGs Forårsopvisning får alle gymnaster udleveret en sej LG t-shirt eller et flot kostume, som I skal have på, når I er på gulvet og optræde sammen med jeres hold. Det giver en super flot effekt og en følelse af sammenhold at gå på gulvet i ens tøj, så man virkelig kan se, at I er ét samlet hold. Samtidig er kostumerne med til at fortælle en historie, der passer til det tema I har valgt på holdet. 

Kostumerne/t-shirts udleveres til generalprøven og hvis man ikke har en generalprøve med sit hold, så bliver de udlevereret til den sidste træning inden opvisningen. Du kan læse mere om generalprøverne og se om dit hold skal til generalprøve i tilmeldingsskemaet på siden HER.

Aflevering af kostumer:
Alle kostumer skal afleveres lige efter din Forårsopvisning er færdig, da vi har et super sejt VaskeTeam bestående af frivillige forældre, der står klar til at tage alt tøjet med hjem og vaske det efter opvisningen. Det er derfor en god ide, at have noget skiftetøj med, så du ikke fryser på vejen hjem.
LG t-shirts skal som det eneste kostume IKKE leveres tilbage, men er noget du må beholde til evigt minde :-) 

LG Shoppen

Onsdag-fredag kl. 16-20
Lørdag kl. 8-20
Søndag kl. 9.30-16

I Gentoftehallen d. 3.-7. april 2019
Ved Stadion 10

 

Hvis du er i tvivl om hvem vi er eller hvor vi er, så kan du læse mere på de følgende links. 
TRÆNERE
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk