BILLETTER TIL FORÅRSOPVISNINGERNE 2019

Her kan du finde information om køb af tilskuerbilletter til LGs Forårsopvisninger i Gentoftehallen d. 5.-7. april 2019.


1. billetsalg: 
For at sikre, at alle forældre har mulighed for at se deres børn optræde vil det som udgangspunkt være muligt at købe to stk. billetter* pr. gymnast fra d. XX/XX.
* Det tæller som én billet hvad end det drejer sig om en børne- eller voksenbillet.


Restsalg: 
Efter første billetsalg
åbner vi op for en pulje med de resterende billetter, hvor de sælges efter først til mølle-princippet. Vi opfordrer til, at man kun køber det antal billetter, man skal bruge, så alle lige har mulighed for at få ekstra søskende/bedsteforælder/forælder med. 


Fortrydelsesret:
Det er ikke muligt at få refundreret billetter, da det er for stort et administrativt arbejde. Til gengæld opfordrer vi til at benytte vores Facebookgruppe "LG: Køb, salg og bytte", hvor I her kan købe og sælge tilskuerbilletter internt i LG. 


 

Infomation omkring LGs Forårsopvisninger 2019

LG Shoppen

I LG Shoppen kan du købe alt fra nøgleringe og paraplyer til hoodies og gymnastikdragter - alt sammen selvfølgelig med LG logo, så du kan se super sej ud! 
 

Åben til både generalprøver og opvisninger d. 3.-7. april 2019 
 

Gentoftehallen, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte

ÅbningstiderMere info følger
Hvis du er i tvivl om hvem vi er eller hvor vi er, så kan du læse mere på de følgende links. 
TRÆNERE
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk