BETALINGSBETINGELSER

Betaling
Du betaler for dine varer i via MobilePay eller bankoverførsel i forbindelse med din ordrebekræftelse. Overfører du ikke beløbet af dig selv, vil du blive påmindet om betalingen via mail. Først når betalingen er gået igennem, vil varen blive pakket og gjort klar til dig. Du skal vise kvittering ved afhentning af varen.
 
Levering
Foreningen leverer ikke. Varen kan afhentes i Kildeskovshallen i et aftalt tidsrum.
 
Fortrydelsesret
Ved køb af varer i vores online LG Shop har du 14 dages fortrydelsesret på hele eller dele af din ordre. Din fortrydelsesret starter, når du har afhentet varen. Du skal meddele LG via mail, at du fortryder købet inden udløbet af fristen. Du modtager bekræftelse herpå. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen. Varen må være prøvet, men ikke taget i brug i en sådan grad, at den ikke kan sælges igen. Ellers opkræves køber for værdiforringelsen.
 
Bytning af varer
Du kan bytte dine varer i op til 30 dage efter afhentning. Kontakt foreningen via mail for at aftale tid og sted.

<- Tilbage til LG Shoppen
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk