GYMSTARS

GymStars er Lyngby og Gentofte gymnastiks udtagede repræsentationshold. GymStars består af Mini, Junior, Rep og After Rep.
Mini er for dig, der gerne vil træne fast to dage om ugen og måske har en lille drøm om at blive en Junior på et tidspunkt. De udtagede Juniorer aspirerer til Rep-holdene og deltager i en række stævner omend i mindre omfang end Rep-holdet. Rep-holdet laver shows og optræder til stævner og happenings i ind- og udland året igennem. After Rep er for tidligere Rep-gymnaster, og holdet deltager ligeledes i stævner og opvisninger. 
 

Ansøgning om optagelse efter sæsonstart


Vi har nu afholdt auditons og optaget gymnaster til vores udtaget hold sæson '17-'18. Hvis du er ny i foreningen eller bare er interesseret i at gå på et udtaget hold, så er du altid velkommen til at søge om en plads.
 

1. Send en mail til info@lg-gymnastik.dk med følgende informationer: navn, alder, hvilket hold du ønsker optagelse på, lidt om dig selv og din træningsbaggrund, samt hvor mange dage om ugen du ønsker at træne Ansøgningen skal være modtaget INDEN jul for at komme i betragtning til den igangværende sæson.


2. Ansøgningen vil blive set på af holdets trænere og den Aspirant/GymStars ansvarlige, og hvis man på baggrund af denne bliver vurderet egnet, vil vi invitere gymnasten til at deltage i en prøveperiode på holdet.

3. I løbet af prøveperioden vil trænerne vurdere gymnasten, og den Aspirant/GymStars ansvarlige vil også komme ud og se ansøgeren til en eller flere af træningerne. Derefter vil der i fællesskab blive taget en beslutning om vi kan tilbyde en plads til ansøgeren*.


* Selvom man er kvalificeret til at gå på et af vores udtaget hold, kan man ikke forvente at få tilbudt en plads, da det ikke er sikkert vi har en ledig plads på vores hold.

 

 

 



Læs mere om hvert enkelt hold samt optagelseskrav under "INFO", som du finder ude til højre.
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM GYMSTARS
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastiks Repræsentationshold. Det er vigtigt at man sætter sig ind i alle informationer når man går på vores Talent-, Aspirant-, GymStar- eller Retrætehold.
HOLDUNIFORM
KONTAKT OS
F.A.Q.
Medlem af:
Sponsorer:
Lyngby og Gentofte gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk