ÅBEN TRÆNING

Til Åben Træning får man muligheden for at komme med vennerne under armen og træne selv. Der er rig mulighed for at benytte alle Lyngby og Gentofte Gymnastiks redskaber så du kan træne netop det spring, dansetrin eller bevægelse du vil. Det er en god måde at få en ekstra træning ind om ugen, også selvom du er nybegynder, øvet, aspirant, Gymstar eller bare et legebarn. Så kom glad og træn sammen med resten af Lyngby og Gentofte Gymnastik! 

 

INFORMATION

PRIS PR. PERSON: 50,-/gang
Vi arbejder lige nu på at få lavet en klippekortsordning. Bemærk at prisen kan ændres i løbet af sæsonen.
TRÆNINGSTIDER*
I Kildeskovshallen Gymnastik og Springcenter
Fredage kl. 20-22
Lørdage kl. 15-17
Søndage kl. 15-17

* Hal 2 er under ombygning i forårssæsonen, hvor vi får lavet et sprit nyt springcenter fyldt med masser af fede redskaber! Derfor kører der ikke åben træning i foråret, men vi satser på at være tilbage med åben træning fra den 14. september.

Aflysninger: Der kan forekomme aflysninger af åben træningstiden i løbet af sæsonen grundet andre events. For at få den nyeste information og holde dig opdateret, kan du tilmelde dig vores Facebook gruppe om Åben træning: 

HER 
 
Reglement

Åben Træning er individuel træning på eget ansvar. Der vil være en ansvarshavende til stede i hallen som vil tage imod betaling, undgå misbrug af redskaber, stå til rådighed med førstehjælp hvis uheldet skulle være ude, samt sikre at redskaber bliver anvendt på forsvarlig vis. 


Bemærk at Lyngby og Gentofte Gymnastik, samt foreningens trænere, ikke kan drages til ansvar hvis du eller dit barn bliver skadet under træningen. 

Roterende spring på trampolin eller airtrack må kun udføres med en kvalificeret springmodtager, dvs. med minimum DGI/DGF's Springbasis. LG stiller ikke modtagere til rådighed under åben træning, hvorfor de udøvende selv skal være i besiddelse af disse kvalifikationer såfrem de roterende spring trænes. Træneren vil til enhver tid kunne stoppe en aktivitet hvis den vurderes at være til fare for udøveren eller andre tilstedeværende. 

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk