ÅBEN TRÆNING

Til Åben Træning får man muligheden for at komme med vennerne under armen og træne selv. Der er rig mulighed for at benytte alle Lyngby og Gentofte Gymnastiks redskaber så du kan træne netop det spring, dansetrin eller bevægelse du vil. Det er en god måde at få en ekstra træning ind om ugen, også selvom du er nybegynder, øvet, aspirant, Gymstar eller bare et legebarn. Så kom glad og træn sammen med resten af Lyngby og Gentofte Gymnastik! 

 

INFORMATION

PRIS PR. PERSON: XX KR,-
Prisen for åben træning pr. træningsgang, og skal betales kontant til den ansvarshavende i hallen eller via MobilePay til 61715874. Bemærk at prisen kan ændres i løbet af sæsonen.
TRÆNINGSTIDER*
I Kildeskovshallen

* Hal 2 er under ombygning i forårssæsonen, hvorfor der desværre ikke er åben træning. Til gengæld kommer der i den nye sæson til at stå et super fedt springcenter klar til en masse god træning og fede spring!

Hold jer orienteret i vores facebook gruppe om Åben træning: 

HER 
 
Reglement

Åben Træning er individuel træning på eget ansvar. Der vil være en ansvarshavende til stede i hallen som vil tage imod betaling, undgå misbrug af redskaber, stå til rådighed med førstehjælp hvis uheldet skulle være ude, samt sikre at redskaber bliver anvendt på forsvarlig vis. 


Bemærk at Lyngby og Gentofte Gymnastik, samt foreningens trænere, ikke kan drages til ansvar hvis du eller dit barn bliver skadet under træningen. 

Roterende spring på trampolin eller airtrack må kun udføres med en kvalificeret springmodtager, dvs. med minimum DGI/DGF's Springbasis. LG stiller ikke modtagere til rådighed under åben træning, hvorfor de udøvende selv skal være i besiddelse af disse kvalifikationer såfrem de roterende spring trænes. Træneren vil til enhver tid kunne stoppe en aktivitet hvis den vurderes at være til fare for udøveren eller andre tilstedeværende. 

Hos Lyngby og Gentofte Gymnastik har vi hold rigtig mange steder i de to kommuner og med et meget stort træner team. Hvis du er i tvivl om vi er, eller måske hvem vi er, så kan de læse mere om det ved at følge de to links forneden:
 
TRÆNERE
Kan du ikke se vores tilmeldingssystem? Vores system virker desværre ikke i udlandet, men hvis du er i Danmark så prøv venligst en anden computer, tablet eller iphone. 
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
OM LG
Her kan du læse mere om Lyngby og Gentofte Gymnastik Forening og lære om os og vores indflydelse på børn i Gentofte og Lyngby kommune. 
KONTAKT OS
Medlem af:
Sponsor:
Lyngby og Gentofte Gymnastik (Lyngby Gymnasterne) | Adolphsvej 25 | 2820 Gentofte | info@lg-gymnastik.dk